Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Ploua cu noroc ceresc pentru trei zodii

Horoscop 11 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile pentru a treia zi din saptamana. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

Lumea va cauta, puteti consolida niste relatii, sa cunoasteti si lume noua si sa negociati un contract macar asa, verbal si in scurt timp sa-l puneti pe hartie.

E cineva care-si face curaj sa va abordeze si o sa va lasati furati de vraja si poate-o sa iasa o poveste de dragoste.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

E de lucru, inca o perioada, o sa fie, o sa vedeti, cu satisfactie si profesionala, dar si financiara, cu promisiuni de proiecte noi.

O sa va mai ocupati si de casa sa va luati mobila, aparatura, poate va si mutati.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va gasiti si voi perechea de suflet si o sa prindeti curaj sa porniti intr-o calatorie spirituala, alaturi de fiinta pe care o iubiti.

O sa fie cineva care o sa descopere ce calitati deosebite aveti si sa le si puneti in practica.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Poate faceti comanda online pentru diverse lucruri de casa, ori dati o raita pe la magazine sa alegeti direct de la fata locului, pentru siguranta.

O sa va bucurati de niste castiguri, poate sunt niste sume de bani pe care le-ati revendicat mai demult si abia acum ajung si la voi.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Se pare ca va invita cineva pentru o zi, doua prin tara, pe undeva si o sa va duceti la sfarsit de saptamanaadaca n-o sa fiti prinsi cu altele.

O s-aveti succes la scoala, la interviuri, in sfera comunicarii, e unda verde si-o s-aveti ceva de transmis unui public anume.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Va puteti bucura de un plus de prestigiu, la slujba, in societate si o sa va mobilizati si mai mult sa va extindeti aria de influenta, ca sa va asigurati serviciu permanent.

O sa va asociati cu niste oameni care vor munci la fel de mult ca si voi si veti pune piatra de temelie la un nou proiect de succes.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

E momentul sa va reinventati c-aveti suficiente resurse pe care sa le scoateti la suprafata, sa incepeti lucruri noi care sa va puna in valoare.

O sa faceti niste achizitii pe care vi le doreati de multa vreme si-acum dispuneti de banii necesari, ca pan-acum n-aveati.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

o oră ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

o oră ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

4 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

7 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

12 ore ago