Categories: Life & Style

Gigi Becali a rabufnit: „Trebuie sa scapam de ei. Este prea mare rusinea”

Gigi Becali a rabufnit dupa rasunatorul esec din Danemarca si este hotarat sa scape de cativa jucatori.

„Normal ca ma deranjeaza ceea ce s-a intamplat. Nici eu nu ma asteptam la asa ceva. Daca stiam ca sunt asa de slabi, nici eu nu ii lasam acasa pe ceilalti. De unde sa … nu credeam ca sunt slabi in halul asta. Adica nu imi inchipuiam. Acum, intr-un fel imi pare bine ca stiu unde sunt, stiu unde ma aflu, stiu ce jucatori am. Stiu ca sunt praf. Aia sunt praf, nu ai ce sa faci cu ei”, a declarat Becali, potrivit Fanatik.

„Vedem la iarna de cine putem sa scapam”

„Trebuie sa scapam de ei. Sa iei atatea goluri … Am zis ca mergem, poate castigam, poate facem un egal, poate mancam bataie. Un gol, hai doua, dar asa ceva? Adica, sa fie circ? Nu am crezut ca ei sunt circari.

Publicitate

Eu nu am crezut ca am dat bani pe asa ceva. Toti jucatorii care au fost pe teren au fost luati cu bani. S-au dat bani pe ei: 1,7 milioane de euro, 350.000, 250.000, 850.000, s-au dat bani. Toti jucatorii au fost luati cu bani. Eu am trimis acolo niste jucatori pe care am dat bani in Romania. Multi. De unde sa stiu ca sunt praf? O sa vedem la iarna de cine putem sa scapam. Au contracte, o sa vedem cum facem”, a spus Gigi Becali.

In ceea ce priveste returul cu Silkeborg din Conference League, patronul FCSB a spus clar ca echipa va evolua cu titularii.

„La retur bag titularii. E normal. In toate meciurile de acasa vor juca titularii. In deplasare este obositor. Si in orice situatie, nu am cum sa mai fac asa ceva, pentru ca ne facem de ras. Este prea mare rusinea”, a mai spus Becali

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

33 de minute ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

53 de minute ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

o oră ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

4 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

15 ore ago