Fiul Manuelei Harabor si al lui Dan Chisu a implinit 32 de ani, insa tatal sau nu l-a recunoscut niciodata: „Nu pot sa recunosc un copil care…”

Fiul Manuelei Harabor si al lui Dan Chisu a implinit 32 de ani. Regizorul nu si-a recunoscut copilul pe care-l are cu actrita. Dan Chisu a spus ca Manuela era maritata la acea vreme si ca ei doi au avut doar o relatie pasagera.

”Relatia mea cu Manuela a fost o relatie temporara. Era in perioada in care am plecat din tara si am avut o poveste absolut extraordinara intr-o vara, la mare. Ea era casatorita atunci! Stiu doar cateva lucruri. Ca ea nu a fost foarte sincera si mai stiu ca sotul ei o iubea foarte, foarte tare. Nu pot sa judec problema ei, pentru ca n-am discutat-o niciodata. Eu eram un pasager. M-am simtit destul de vinovat atunci de ce mi s-a intamplat, dar, nefiind in tara, aveam o justificare si spun sincer ca nu mi-am imaginat ca o femeie care e casatorita poate sa mearga atat de departe, desi mai tarziu am inteles ca erau in separare, despartire, amanunte care oricum nu conteaza.”, a spus cu ceva vreme in urma Dan Chisu.

”Relatia dintre mine si Manuela a continuat sporadic, absolut sporadic, n-a fost niciun fel de proiect serios. N-am locuit impreuna, n-am avut planuri sa ne casatorim, nici sa avem ceva in comun… Ne placeam, ne intalneam, ne iubeam si asta era! La un moment dat, dupa o intalnire pe care o avusesem candva, undeva… in noiembrie, nu stiu, m-a anuntat ca este insarcinata si ca va naste un copil. In septembrie m-a anuntat: «Esti tata si… ai un baiat».”

Publicitate

”Ea a luat o decizie unilaterala, dupa care mi-a dat telefon si mi-a spus: «Am un copil pe care vreau sa-l cresc singura. N-ai niciun fel de obligatie. Am vrut eu sa fac un copil cu tine». Eu am intrebat-o: «Manuela, tu ai avut certitudinea acestui lucru?» si mi-a spus «Da! Este certitudinea mea». Desi si ea stie, si eu stiu ca ea nu a intretinut in acea perioada relatii numai cu mine!”, a spus Dan Chisu.

Articolul continuă după reclame

Acesta a sustinut de-a lungul timpului ca nu s-a pus niciodata problema sa recunosca copilul pe care-l are cu actrita. „Problema s-a pus la un moment dat, dar i-am spus: «Nu pot sa recunosc un copil care a venit din senin»… Asa as putea sa dau un anunt: «Mai sunt fete care doresc sa recunosc copii?», haideti sa dau o lista, ca daca tot cred pe toata lumea care spune: «Am avut o noapte cu tine, haide sa-mi recunosti copilul…».

Nu se poate asa ceva! Ea s-a recasatorit, copilul a plecat in strainatate, s-a intors in tara. M-am detasat de aceasta problema, pentru ca nici nu vreau sa cred ca m-as putea implica in vreun fel… Mai ales ca imi doresc foarte tare un copil. Dar imi doresc un copil pe care sa-l fac prin propria mea vointa. Nu vreau sa fac copii la intamplare!”, a spus Dan Chisu pentru revista Tango.

Andrei a implinit 32 de ani

Andrei a implinit 32 de ani si este un barbat in toata firea. Manuela Harabor a postat un mesaj emotionant, in mediul online, cu ocazia zilei de nastere a fiului ei. „32 de ani in care Andrei ne-a invatat sa fim mai buni, mai intelegatori, sa avem mai multa rabdare, sa iubim cu adevarat! Suntem impreuna in formula completa! Cezarina a fost fotograful, ca de obicei, iar Cristina, draga noastra prietena, a fost din nou alaturi de noi”, este mesajul Manuelei Harabor, postat pe Facebook.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.