Categories: Astrologie

EXCLUSIV! Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 22 ianuarie 2022. Atentie Balante, Sagetatori si Varsatori!

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 22 ianuarie 2022. Celebrul astrolog spune ca este o zi buna pentru a aborda sarcini importante. Problemele financiare sunt cel mai bine tratate dimineata.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii sa fie mai persistenti si doar in acest caz veti putea obtine ceea ce va doriti. A doua jumatate a zilei va va incanta cu vesti vesele si importante.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Este mai bine ca Taurul sa dedice aceasta zi creativitatii. Fa doar ceea ce iti place si ceea ce te inspira.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii in aceasta zi vor putea face o multime de cunostinte. Oameni foarte interesanti si utili vor aparea in viata ta. Acesta este un moment al evenimentelor placute care va vor ridica simtitor moralul. Lasa gandurile negre sa plece.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii vor trebui sa uite de odihna deocamdata si sa dedice aceasta zi muncii. Seara va veti simti obosit, asa ca este mai bine sa anulati toate intalnirile si sa rezolvati problemele de zi cu zi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Oboseala de sambata va invinge pe regele Leu. Nu va asumati sarcini importante si responsabile. Dedica seara familiei si prietenilor.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Aceasta zi va fi productiva pentru Fecioara. Datorita energiei pe care o aveti, veti putea obtine succes atat in ​​viata profesionala, cat si in cea personala.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta sa nu se incurce si sa nu grabeasca lucrurile. Incepeti aceasta zi prin planificare si prioritizare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii vor avea sarcini suplimentare in aceasta zi. Actionati rapid si cu atentie, fara a fi distras de chestiuni secundare.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Este mai bine ca Sagetatorii sa stea acasa in aceasta zi. Calatoria este strict interzisa. Puteti merge la o scurta plimbare, dar evitati aglomeratia.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ar trebui sa-si petreaca timpul liber intr-un mediu calm si confortabil. Astfel vei putea rezolva toate problemele relevante.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va avea parte de o dispozitie proasta si experiente negative. Totusi, vor fi salvati prin munca. De asemenea, va fi util sa comunicati cu familia si prietenii.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Ziua este potrivita pentru diferite inceputuri si experiente noi. Asculta-ti intuitia, te va ajuta sa mergi pe calea cea buna si sa ai succes.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

33 de minute ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

6 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

6 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

7 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

9 ore ago