Categories: Life & Style

Dan Negru reactioneaza dur dupa Eurovision 2023: „Toti stim ca TVR e…”

Opinia sincera a lui Dan Negru despre participarea Romaniei la Eurovision 2023 a fost exprimata in mod direct. Moderatorul, care a prezentat doua editii ale concursului cand lucra la TVR, si-a exprimat dezamagirea in legatura cu ne-calificarea tarii noastre in marea finala. Momentul reprezentantului nostru, Theodor Andrei, nu a fost pe placul multor fani ai concursului, si a generat multe discutii pe mediile de socializare.

Asa cum s-a intamplat si in anii precedenti, moderatorul a facut o comparatie intre participarea Republicii Moldova si a Romaniei. El a laudat piesa Moldovei din anul trecut si a mentionat ca Romania a trimis o melodie in limba spaniola atunci. La fel se intampla si acum, intrucat Moldova a cantat in limba romana, in timp ce tara noastra a trimis la Liverpool o piesa cu titlu in limba engleza.

„Cand am lucrat pentru TVR, demult, am prezentat vreo doua preselectii Eurovision si asta ma face sa ma mai uit la concurs (foto e de atunci..😂)

Publicitate

Anul trecut Moldova a dus in prime-time televiziunilor europene, la Eurovision, o melodie unionista „Trenuletul Chisinau-Bucuresti” cantata in romana.

Noi am topait in limba spaniola.

Publicitate

Anul asta, Moldova a cantat tot in limba romana. Noi am topait cu un titlu de melodie englezesc cantata in mare parte in limba engleza.

Moldova e in finala! Noi topaim spre casa.

Nu ma deranjeaza exagerarile vestimentare sau de alta natura. Unii oameni banali ca sa devina intersanti, exgereaza. Dar mi-e rusine ca in al doilea an consecutiv refuzam mana intinsa a Moldovei. Moldovenii au avut curajul sa spuna public Europei ca Bucuresti-Chisinau e totuna. Cantecul lor va ramane un act de curaj al mesajului politic in muzica.

Noi le-am raspuns anul asta topaind in engleza si imbracati fistichiu. Toti stim ca TVR e goarna guvernului, a puterii politice, oricare ar fi ea. Insemna ca mesajul puterii politice romanesti ,dat prin TVR la Eurovision, e sa topaim cand Moldova ne intinde mana peste prapastie!

Nu poti sa sari o prapastie topaind!

Trebuie sa ai curajul sa faci un pas mare !”, a scris celebrul prezentator, pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Sambata Mare. Cerurile se deschid, iar Domnul indeplineste dorintele credinciosilor. Ce trebuie sa faci

Sambata Mare este cea mai importanta zi din calendarul ortodox. Aceasta mare sarbatoare din an…

19 ore ago

Fa asta inainte de Inviere si cea mai mare dorinta ti se va implini. Ce sa faci in Sambata Mare ca sa ai parte de bine tot anul

Sambata Mare este ultima zi din Postul Pastelui si ziua in care toti crediciosii asteapta…

20 de ore ago

Sambata Mare. Ce nu ai voie sa faci inainte de Invierea Domnului

Sambata Mare este ziua dinaintea Pastelui si ultima zi a Saptamanii Patimilor, in care crestinii…

22 de ore ago

Saptamana Patimilor. Ce inseamna daca ploua in Vinerea Mare

In Vinerea Mare, numita si Vinerea Neagra, cea mai trista dintre tristele zile ale patimirii…

22 de ore ago

Mihai Voropchievici. Ce nu trebuie sa faci in Vinerea Mare

Mihai Voropchievici a vorbit, la Antena 3, despre Vinerea Mare. In aceasta zi se evita…

o zi ago

Cel mai mare pacat pe care il poti face in Vinerea Mare.

Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor este ultima zi de vineri inaintea Pastelui, si astfel ultima…

2 zile ago