Cea mai puternica rugaciune care dezleaga farmecele, vrajile si bestemele. Se spune in seara de Sf. Vasile

In seara de 1 ianuarie, de Sfantul Vasile cel Mare, se rosteste cea mai puternica rugaciune care dezleaga farmecele, blestemele si vrajile.

Cea mai puternica rugaciune de dezlegare catre Sfantul Vasile cel Mare

„In tot pamantul s-a raspandit vestirea ta, ca acela a primit cuvantul tau, prin care, cu Dumnezeiasca cuviinta ai invatat, firea celor in fiinta ai lamurit si ai pus randuiala in obiceiurile oamenilor.

Articolul continuă după reclame

Parinte cuvioase, preotie imparateasca, roaga pe Hristos Dumnezeu, sa mantuiasca sufletele noastre. Veniti popoare sa cantam cantare lui Hristos Dumnezeu, Celui Ce a despartit marea si a povatuit pe poporul pe care l-a scos din robia egiptenilor, ca S-a preaslavit. Sfinte Vasile, glasuitorule de Dumnezeu vino in ajutorul celor ce vor sa inceapa a canta laudele tale. Ci tu, parinte, ingaduitor fiind, ca un parinte, ne dai har din belsug.

Publicitate

Saltarea cea patimasa a tiraniei trupului ai infranat cu dragostea de intelepciune. Pentru aceasta locuiesti intru Imparatiile cele nestricacioase, Sfinte Parinte Vasile. Umbland pe calea cea aspra a faptelor bune, ai ajuns la Cerescul podis, cel neted si linistit si pilda tuturor te-ai aratat, Mare Ierarhe Vasile.

Patimile sufletului impreuna cu ale trupului le-ai taiat, Parinte Vasile, cu folos, cu sabia Duhului iar pe tine jertfa te-ai adus Stapanului. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Cinste Maicii Domnului. Amin!”

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.