Categories: Life & Style

Ce trebuie sa pui in bradul de Craciun ca sa atragi norocul. Un mic obiect iti poate schimba destinul

In acest articol, veti invata cum sa impodobiti bradul de Craciun pentru a atrage norocul si banii. Asigura-te ca in bradul de Craciun nu iti lipsesc ornamentele care aduc bunatate, implinire sufleteasca si noroc in casa. Exista un obiect care atrage norocul in locuinta ta, dar trebuie sa-l asezi neaparat in brad.

Ce trebuie sa pui in bradul de Craciun ca sa atragi norocul

Pentru a atrage norocul in casa, nu trebuie sa iti lipseasca din bradul de Craciun turturelele. Acest ornament iti va aduce in locuinta noroc pe plan sentimental si va face ca cei singuri sa-si gaseasca sufletul pereche.

Publicitate

De asemenea, aceasta pasare din bradul de Craciun vesteste o relatie plina de pasiune, fabuloasa si plina de entuziasm si implinire sufleteasca. Totodata, ea iti va aduce si noroc pe plan profesional si personal.

Publicitate

Ce ornamente nu trebuie sa iti lipseasca din bradul de Craciun

Asigura-te ca din bradul de Craciun nu iti lipsesc ingerii, cei trei magi si steaua de la varful lui. Nici luminitele si nici globurile nu trebuie sa iti lipseasca din pomul de sarbatori, deoarece fiecare obiect are o semnificatie aparte.

De exemplu, luminitele semnifica stelele din cer, steaua de la varf reprezinta steaua din Betleem. Ingerii din brad iti vor aduce armonie, liniste, vesti bune si echilibru in locuinta, iar globurile din el iti vor aduce sanatate, noroc, realizari profesionale si personale.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Rugaciunea din Miercurea Mare. Citeste aceasta rugaciune pentru iertarea pacatelor si pentru mare ajutor in zilele care urmeaza

Citeste rugaciunea din Miercurea Mare pentru a avea parte de iertarea pacatelor. Troparul din Miercurea…

4 ore ago

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

o zi ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

o zi ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc pana la sfarsitul anului

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci de Sfanta si Marea Miercuri, ca sa ai noroc…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 30 APRILIE 2024. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de marti. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii…

o zi ago