Categories: Astrologie

Camelia Patrascanu, horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Luna Noua in Varsator schimba radical planurile nativilor

Horoscop 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit astrologului, Luna Noua in Varsator, care se formeaza marti, schimba planurile, unele radical. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Pentru Berbeci, ziua de luni este foarte valoroasa, pentru ca au niste clarificari, le pica fisa sau niste revelatii in legatura cu cariera sau cu drumul vietii lor. De aceea, Luna Noua de marti pune problema unei schimbari radicale de directie, filozofie de viata, stil de viata si poate fi dificil mai ales joi si vineri sa explice lucrul acesta celor din jur. Cu mult tact, cu intelegere si cu acceptarea faptului ca nu toata lumea este de acord cu ei vor depasi acest moment.

Taur

Pentru Tauri, luni au si ei niste informatii, le primesc de la altii. Le-au cerut probabil si acum vin sau pur si simplu stirile dau peste ei. Au niste realizari, inteleg cum stau lucrurile si care este calea cea mai potrivita pentru ei, pe care o pot schimba radical. Pot fi schimbari de cariera, de atributii, de functii, mai ales marti si miercuri. Joi si vineri poate au nevoie sa se consulte sau sa impartaseasca cuiva aceste schimbari care apar in viata lor.

Publicitate

Gemeni

Pentru Gemeni, luni primesc si ei niste informatii de la persoane specializate in domeniul lor de activitate. Sunt informatii pretioase, adevarate care ii clarifica in legatura cu castigurile posibile sau imposibile pe care le urmareau sau cu evolutia unui parteneriat. De aceea, marti si miercuri, pot hotari ori conditiile unei colaborari sa se schimbe, cerandu-si drepturile, cerand explicatii, fie chiar se gandesc la un cadru juridic in care sa iasa dintr-o cooperare. In a doua jumatate a saptamanii si spre finalul saptamanii isi fac calcule in legatura cu costuri.

Rac

Pentru Raci, este foarte posibil ca o discutie pe care au avut-o in urma cu vreo trei saptamani sa se clarifice abia acum, primind noi informatii, explicandu-si comportamentele sau gesturile cuiva. Poate fi partenerul de viata sau alte persoane. Se lamuresc in legatura cu anumite planuri si intentii ale altor persoane. Le prind bine aceste informatii, insa marti si miercuri trebuie sa vada cum le pica lor toate lucrurile pe care le afla si daca mai are viata lunga o colaborare, daca pot avea obiective comune cu alte persoane. Creaza alternative, mai ales joi si vineri, si se gandesc la iesire dintr-o combinatie sau la alternative, sa faca niste propuneri noi astfel incat sa pice bine tuturor. Si niste drumuri si le calculeaza.

Leu

Pentru Lei, inceputul de saptamana aduce niste date noi profesionale. Pot primi niste rapoarte sau niste cifre care sunt foarte lamuritoare in legatura cu niste investitii sau proiecte la care s-au gandit sau chiar le-au inceput in urma cu aproape o luna si sunt puse in alta cheie de data aceasta. Poate si o persoana cu care colaboreaza se razgandeste, nu mai face parte din echipa sau trebuie regandite, asa ca Luna Noua de marti si chiar si ziua de miercuri poate sa ii tulbure foarte tare in legatura cu continuitatea unei colaborari sau cu imaginea lor, asa ca finalul de saptamana aduce noi strategii de viata sau redresare.

Fecioara

Fecioarele au si ele noi idei profesionale foarte indraznete, foarte creative, care le aduc solutii si le ajuta, mai ales marti si miercuri, sa puna in alta ecuatie o activitate profesionala. Poate isi dau seama ca un proiect nu merge si isi dau seama la timp sau ca o colaborare are nevoie de anumite conditii pentru a functiona. Asa ca, a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri, discuta mult, cu mult tact si multa delicatete despre aceste noi viziuni si asezare in gila a unor planuri si colaborari.

Publicitate

Balanta

Datele pe care le primesc Balantele vizeaza sanatatea lor, casa si caminul. Aceste dicutii pe care le pot avea, pot fi si niste sedinte in familie, le ajuta sa se lamureasca in legatura cu suportul pe care il au de la familie pentru diverse activitati pe care le vor face, daca se pot baza pe persoanele din casa sau tine chiar de o afacere ce vizeaza patrimoniul, investitii, cumarati si vanzari. Lucrurile acestea pot pune in alta cheie, marti si miercuri, niste planuri pe care le aveau, poate personale, poate legate de timp liber si ele trebuie schimbate. De aceea, aceasta Luna Noua la mijlocul saptamanii poate aduce o renuntare, la niste lucruri de suflet pe care trebuie sa le lase de o parte, sa le amane. In schimb, finalul de saptamana este glorios in plan profesional, isi aranjeaza bine treburile si pot progresa pe drumul pe care l-au ales.

Scorpion

Pentru Scorpioni, informarea de luni este foarte importanta pentru toata saptamana. Pot fi cifre si date de la colaboratori, de la un contabil de exemplu, sau pur si simplu afla niste lucruri noi despre o lege sub incidenta careia se afla si lucrul acesta, marti si miercuri, poate sa le schimbe toate planurile sau investitiile pe care voiau sa le faca, mai ales pentru casa si confort, sa le amane pentru a avea resurse pentru alte activitati. Finalul de saptamana este bun si cu munca, dar munca organizata, bine gandita.

Sagetator

Pentru Sagetatori, sanatatea lor si grija pentru propria lor stare de bine sau propriile lor interese este foarte subliniata luni. Si aici se lamuresc cu ceva: daca ce voiau se poate face sau nu se poate face, au cu ce, le pica bine, li se mai potriveste. De aceea, marti si miercuri pot schimba niste planuri, niste ganduri, poate nu niste proiecte, dar un mod de abordare al unor proiecte sau amana o calatorie. In a doua jumatate a saptamanii, joi si vineri, se consulta cu familia, au nevoie sa stea sa isi adune gandurile ca in weekend sa fie in forma.

Capricorn

Pentru Capricorni, afla foarte multe lucruri despre ei, decizii pe care le-au luat, atitudini pe care le-au adoptat fata de persoane si activitati si se lamuresc daca au avut sau nu dreptate, daca punctul lor de vedere a fost corect sau au omis ceva si are loc aceasta analiza de sine, mai ales luni. Mrti si miercuri pot lua alte hotarari in legatura cu afacerile, cu banii, cu lucrurile pe care le considerau importante sau reprezentative pentru ei. Au niste surprize in acest sens, multe lucruri valoroase trec pe plan secund si altele devin importante pentru viata lor acum. Au un final de saptamana minunat, o excursie le-ar prinde bine ca sa isi limpezeasca gandurile si alaturi de partener mai ales.

Varsator

Pentru Varsatori, ziua de luni aduce niste revelatii, poate cineva le impartaseste ceva, le explica anumite situatii sau impartaseste o emotie foarte tainica, afla secrete. De aceea, marti si miercuri, pun in alta cheie propria lor persoana, se lamuresc cum i-au vazut altii, cum a picat pentru altii ce au facut si ce au gandit si ce activitati au avut, sa fie mai blanzi, mai buni, mai pe intelesul celorlalti. De aceea, mai ales joi si vineri, pot avea loc discutii foarte sincere si lamuritoare cu membrii familiei sau cu alte persoane si asta este spre sporul lor, pentru ca isi tin prietenii aproape in felul acesta.

Pesti

Pentru Pesti, ziua de luni aduce sfaturi bune, cerute sau necerute, pur si simplu primesc niste informatii care sunt lamuritoare pentru ei acum, pun in alta cheie niste planuri, dar si anumite persoane de care erau interesate si afla poate informatii suparatoare, dar care vin la tanc pentru a nu gresi, astfel ca se repliaza marti si miercuri, se aduna, isi recunosc poate greselile sau ca nu pot ajuta, nu pot fi langa anumite persoane sau in anumite combinatii si activitati. Finalul de saptamana, joi si vineri, e plin de putere, se intaresc, au incredere in propriile forte si merg mai departe si singuri daca se poate.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

20 de ore ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

o zi ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc pana la sfarsitul anului

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci de Sfanta si Marea Miercuri, ca sa ai noroc…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 30 APRILIE 2024. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de marti. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii…

o zi ago

Tragedie in Romania, chiar de Florii! S-a stins subit la doar 21 de ani

In dimineata zilei de 28 aprilie, Florin, in varsta de doar 21 de ani, si-a…

2 zile ago