Delia Budeanu a fost condusa pe ultimul drum. De ce a fost pedepsita de Elena Ceausescu cea mai frumoasa prezentatoare TV

Delia Budeanu, care timp de aproape trei decenii a fost crainica a Televiziunii Romane, a murit sambata, 19 octombrie, la varsta de 75 de ani.

Inmormantarea a avut loc astazi, la Manastirea Ghighiu, intr-o atmosfera sobra si incarcata de durere, in care cei prezenti au venit sa-i aduca un ultim omagiu.

A fost cea mai iubita prezentatoare TV a Epocii de Aur, iar invidia Elenei Ceausescu nu a cunosuct margini.

Publicitate

Prezentatoarea a avut de furca cu Elena Ceausescu.  Crainica a fost pedepsita disciplinar din cauza unui motiv uluitor.

Elena Ceausescu, geloasa pe frumusetea Deliei Budeanu

Delia Budeanu a fost considerata cea mai frumoasa crainica de la TVR, avand o cariera impresionanta la pupitrul stirilor. Prezentatoarea s-a nascut pe 28 mai 1949, la Bucuresti, si a fost cunoscuta pentru jurnalele realizate la Televiziunea Romana inainte de Revolutia din 1989. Delia Budeanu este vaduva cunoscutului jurnalist Radu Budeanu si mama patronului de presa cu acelasi nume. Pentru o perioada, aceasta a fost si soacra Danei Budeanu, celebra influencerita.

Elena Ceausescu era geloasa pe frumisetea crainicei TV, iar din aceasta cauza a fost pedepsita disciplinar. Acrest lucru s-a intamplat dupa ce, Delia Budeanu s-a tuns mai scurt, iar sotia fostului presedinte a observat acest lucru. In acel moment, a sunat producatorii si a dat ordin sa fie scoasa de pe post si trimisa disciplinar la radio.

Cristiana Bota, o alta crainica TVR, si-a amintit ca Delia Budeanu avea constant de suferit din cauza Elenei Ceausescu, pentru ca dictatoarea ar fi fost geloasa pe frumusetea ei. „Si pe Delia Budeanu o tot scoteau, saraca. Era foarte frumoasa, poate prea frumoasa, cu ochii aceia superbi”.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.