Dana Budeanu, cuvinte sfasietoare la inmormantarea Deliei Budeanu: „Ea mi-a aratat ce inseamna sa fii…”

Ultimul Drum al Deliei Budeanu

Astazi, 21 octombrie 2024, regretata prezentatoare TV Delia Budeanu a fost condusa pe ultimul drum. Printre cei care au venit sa isi ia ramas-bun de la cea mai frumoasa crainica a televiziunii romanesti s-au numarat personalitati din diverse domenii. Dana Budeanu si fiicele sale, Marcel Ciolacu, Loredana Groza si Mitica Dragomir s-au aflat printre cei prezenti pentru a aduce un omagiu.

Cu toate acestea, atentia celor prezenti a fost atrasa in mod special de un gest emotionant facut de Dana Budeanu, fosta nora a regretatei Delia Budeanu.

Publicitate

Aparitia Danei Budeanu la Inmormantare

Dana Budeanu a sosit la ceremonie insotita de cele doua fiice gemene, care purtau rochii elegante de doliu, fiecare tinand in maini flori de cale mov. Prezenta lor a impresionat prin sobrietate si rafinament, in acord cu solemnitatea evenimentului.

Dupa ce au coborat din masina si au schimbat cateva cuvinte cu cunoscuti, Dana si fiicele ei s-au indreptat spre Manastirea Ghighiu din judetul Prahova, unde urma sa aiba loc slujba de inmormantare. Odata ajunse in curtea bisericii, un detaliu a atras atentia celor prezenti.

Gestul Emotionant al Danei Budeanu

Tinand in mana cale mov si purtand tinute sobre, dar extrem de elegante, Dana Budeanu si gemenele sale au surprins printr-un gest delicat. Ele au zambit usor, pentru cateva secunde, o reactie care a surprins pe toti cei care le-au observat. Acest zambet, desi efemer, a fost un moment care a contrastat cu atmosfera sumbra, insa a aratat respectul si afectiunea pe care o aveau fata de regretata Delia Budeanu.

Odata ajunse la capataiul fostei crainice, durerea lor a devenit evidenta. Dana Budeanu, vizibil afectata, a fost observata varsand cateva lacrimi pentru cea care i-a fost soacra ani de zile.

Omagiul Danei Budeanu pentru Delia Budeanu

Dana Budeanu si-a exprimat compasiunea intr-un discurs emotionant, aducand un omagiu pentru cea care i-a fost mentor si model de-a lungul vietii:

„Delia Budeanu a fost o inspiratie pentru mine inca din copilarie. Ea mi-a aratat ce inseamna sa fii eleganta, dar ferma, sa stii sa te impui fara a ridica vocea. A fost un adevarat simbol al rafinamentului si, mai presus de toate, o femeie extraordinara care mi-a influentat nu doar cariera, ci si viata.”

Aceste cuvinte pline de sinceritate au subliniat impactul profund pe care Delia Budeanu l-a avut asupra vietii Danei Budeanu, atat pe plan personal, cat si profesional.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.