Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor avea parte de vesti bune de la astre. Vine norocul peste ele

Horoscop 20 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul de saptamana.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

E cineva care asteapta de ceva vreme sa va cunoasca si o sa va surprinda c-aveti atat de multe lucruri in comun si o sa vi se para firesc sa continuati sa va vedeti.

E un anturaj care vrea sa puneti si voi umarul la o competitie si sa va mobilizati toate resursele ca sa razbiti.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu- TAUR

O sa intrati la cheltuiala ca o sa aveti chef sa faceti o tratatie, cu sau fara un prilej anume si o sa va simtiti in elementul vostru acasa, printre cei dragi.

Poate o sa acceptati invitatia unor prieteni sa dati o fuga prin tara, pe undeva ca sa revedeti lucruri si oameni dragi.

Horoscop special cu Neti Sandu- GEMENI

E bine sa fiti ceva mai temperati cu finantele ca sa nu va lansati in extravagante care sa va „suture” la buget.

O sa va caute cineva care v-a dus dorul si o sa faceti in asa fel incat sa petreceti cateva ore in compania lui/ei.

Horoscop special cu Neti Sandu- RAC

O sa tineti mortis sa ajungeti intr-o vizita, poate fi si un parc de agrement, un obiectiv turistic la care v-ati propus mai de mult sa ajungeti.

O persoana tanara carismatica, inteligenta vrea sa intre in vorba cu voi ca sa legati o prietenie ori poate o poveste de dragoste.

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

Ati putea face o tratatie la voi acasa, macar un brunch, daca nu o petrecere in toata regula si o sa revedeti prieteni, rude cu care nu v-ati mai fi vazut cine stie de cand.

Sufleteste are de unde sa va fie mai bine si daca o sa fiti deschisi, relaxati o sa apara cine trebuie, persoana potrivita.

Horoscop special cu Neti Sandu- FECIOARA

O sa fiti dispusi sa scoateti din buzunar cati bani trebuie ca sa le faceti o bucurie alor vostri, poate-i duceti acolo unde stiti ca le place.

Poate le organizati celor mici un mini-party, sau un meci, concurs, un spectacol si e nevoie de cineva sa-i organizeze.

Horoscop special cu Neti Sandu- BALANTA

Va intalniti cu colegi, prieteni, poate dati o petrecere, va sarbatoriti ziua de nastere, de reusita la examen, interviu, nunta de aur, de argint, de platina.

Va scoate cineva la plimbare ca v-a pregatit niste surprize si o sa va bucurati de o atmosfera care sa va priasca.

Horoscop special cu Neti Sandu- SCORPION

O sa va dati osteneala sa le faceti pe plac alor vostri, daca fiecare vrea altceva si o sa fie si pentru voi o multumire, ca sunteti impreuna si fericiti.

Se poate sa luati parte la o competitie si sa va bucurati de succes, chit ca poate fi si al copiilor.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.