Horoscop special cu Neti Sandu. Adio, belele! Patru zodii sunt pe val, astrele sunt de partea lor

Horoscop 19 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru prima zi de weekend.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

O sa faceti turul evenimentelor mondene azi si maine, daca va tin curelele si o sa fie o buna modalitate sa va incarcati bateriile ca va consumati rapid energia.

Se contureaza o reusita la nivel de grup, poate aveti meci, concert, ori poate ii pastoriti pe copii ca or avea un concurs.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se precipita niste lucruri si poate va treziti cu musafiri ca nu se mai pleaca intr-o excursie si o sa stati cu totii la o tratatie ca lumea se simte bine la voi acasa.

Isi face aparitia cineva care v-a dus dorul si poate reusiti sa va scoata din casa, la o terasa, intr-un parc.

Horoscop special cu Neti Sandu- GEMENI

Se pare ca n-o sa va prea uitati la bani si o sa-i scoateti pe ai vostri pe la mondanitati, la un restaurant ca sa bifati un moment fericit din viata voastra.

Se poate sa fiti invitati la un botez, sau e o ceremonie de la care n-ati vrea sa lipsiti ca e cineva drag.

Horoscop special cu Neti Sandu- RAC

Vi se lanseaza invitatia sa luati parte la un eveniment care poate fi rampa de lansare si sa incepeti o viata noua, din punct de vedere profesional.

E cineva care va acapareaza cu farmecul aparte si o sa va ganditi daca va regasiti in aceasta formula de relatie – daca n-aveti partener.

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

O iesire in lume v-ar prinde bine, v-ar scapa de monotonie si v-ar face mai receptivi la ce se intampla in jurul vostru, v-ar revigora.

Se poate sa deveniti centrul atentiei, poate aveti ceva de spus, de facut, castigati ceva si toate privirile sunt indreptate catre voi.

Horoscop special cu Neti Sandu- FECIOARA

Poate v-asteapta rudele, prietenii cu masa, e o sarbatoare si e normal sa va strangeti cu totii ca sa fie hrana pentru suflet.

Se poate s-aveti nunti, botezuri si azi si maine, dar o sa fie o oboseala placuta. Cheltuiala poate sa usture.

Horoscop special cu Neti Sandu- BALANTA

O sa va duceti pe la petreceri, e si sezonul nuntilor si o sa va deconectati, mai scapati de stres si o sa mai faceti cunostinta cu alti oameni.

Se poate sa dati o petrecere de zi aniversara si sa va reconectati cu prietenii pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme si o sa va intretineti frumos.

Horoscop special cu Neti Sandu- SCORPION

E o efervescenta la voi, poate ajungeti prin locuri prin care n-ati mai calcat si o sa fie si o baie de multime si o trecere in revista a unor peisaje incantatoare.

Se poate sa intalniti in drumurile voastre pe cineva care sa vi se potriveasca, asa, ca fel de a fi si sa iasa o relatie.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.