Mircea Lucescu, dupa victoria cu Lituania: „Am plecat cu un handicap”

Reactia lui Mircea Lucescu dupa victoria Romaniei in Lituania

Mircea Lucescu, in varsta de 79 de ani, a oferit declaratii la finalul meciului castigat de echipa nationala a Romaniei in fata Lituaniei, scor 2-1, in etapa a patra din Grupa C2 a Ligii Natiunilor.

Lauda pentru Denis Dragus: „A fost extraordinar”

Unul dintre momentele importante ale conferintei de presa a fost cand Lucescu l-a evidentiat pe Denis Dragus, atacantul de 25 de ani care a marcat golul decisiv al victoriei Romaniei.

Publicitate

”Un meci dificil. Ne asteptam din cauza terenului, dar si ca era sansa lor. Am plecat cu un handicap. Nu stiu daca penalty-ul a fost, dar dupa aceea echipa a jucat bine.

Dar cred ca era normal, acum trei zile am jucat la 30 de grade. Pot sa spun ca am reusit sa castigam duelurile de la mijlocul terenului. Am avut cateva ezitari. Poate necesitatea rezultatului a facut sa avem astfel de decizii.

Fiecare dintre jucatori poate fi un element important. Inainte nu iesea pe spatii libere (n.r. Radu Dragusin). Evolutia a fost buna. Sunt multumit si de el, si de Dragus, care a fost extraordinar.

Nu a mai fost egoist, a facut o partida excelenta. Noi jucam sa castigam. Orice victorie ne da incredere pentru viitor. Sper sa ajungem la baraj.

Daca baietii vor castiga in continuare, increderea lor va fi uriasa”, a spus Mircea Lucescu, pentru Digi Sport.

Romania, lider in grupa

Cu aceasta victorie, Romania se mentine pe primul loc in Grupa C2 din Liga Natiunilor, acumuland 12 puncte din patru meciuri disputate. Aceasta pozitie ofera echipei nationale o perspectiva promitatoare pentru calificarea la baraj si creste increderea jucatorilor pentru meciurile viitoare.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.