Cine este fosta sotie a lui Valeriu Gheorghita. Au fost impreuna aproape 20 de ani.

Valeriu Gheorghita si Cristina: O poveste de iubire care a durat aproape doua decenii

Valeriu Gheorghita, cunoscutul medic si figura centrala a campaniei de vaccinare din Romania, a avut o relatie de aproape 20 de ani cu fosta sa sotie, Cristina. Relatia lor a inceput in perioada in care erau colegi, amandoi fiind medici dedicati. Cristina este specializata in recuperare medicala, fizica si balneologie. Cei doi au construit o familie frumoasa impreuna, avand doi copii si impartasind o viata plina de momente fericite.

”Seara se termina foarte tarziu pentru ca nu pot sa ma deconectez cu totul cand ajung acasa. In continuare sunt in legatura cu colegi sau sefi de-ai mei, legat de organizare, legat de situatiile care se ivesc pe parcursul zilei, de decizii privind anumiti pacienti.

Publicitate

Sigur ca ne transmitem gandurile bune: sa avem grija de noi, sa ne intoarcem sanatosi si cumva ne-am resemnat ca asta e situatia si ca e de datoria noastra sa incercam sa gestionam cat putem de bine lucrurile. Ma simt mai bine venind acasa decat daca as sta izolat undeva. Simt ca de aici imi preiau energia si asta ma ajuta sa functionez bine a doua zi. Daca nu i-as vedea, sau daca m-as izola in alta parte, mi-ar fi greu”, declara Valeriu Gheorghita pentru life.ro.

Impactul pandemiei asupra relatiei

Cu toate ca aveau o relatie solida, pandemia de COVID-19 a afectat grav dinamica dintre Valeriu si Cristina. In acea perioada, Valeriu Gheorghita era implicat intens in gestionarea pandemiei, petrecand mult timp la spital si in alte activitati profesionale, ceea ce a condus la distantare fizica si emotionala intre soti. Intr-un interviu, medicul a vorbit despre provocarile echilibrului intre viata profesionala si cea personala in timpul pandemiei.

Distanta si lipsa timpului petrecut impreuna au creat tensiuni in relatia lor, iar cu timpul, legatura dintre cei doi a inceput sa se degradeze. In cele din urma, acestia au decis sa divorteze, insa au ramas in termeni amiabili, pastrand respectul pentru trecutul lor si dragostea pentru copiii pe care ii au impreuna.

O noua etapa: Valeriu Gheorghita si Monica Birladeanu

Dupa divort, Valeriu Gheorghita si-a refacut viata alaturi de Monica Birladeanu, o actrita celebra in Romania. Cei doi au inceput o relatie discreta, ferindu-se de ochii presei si evitand sa discute public despre povestea lor de iubire. Dupa un an de relatie, Valeriu si Monica au decis sa faca pasul cel mare si sa se casatoreasca.

Nunta de vis la Palatul Snagov

Pe 5 octombrie, Valeriu Gheorghita si Monica Birladeanu si-au unit destinele in cadrul unei ceremonii elegante, organizate la Palatul Snagov. Nunta a fost un eveniment spectaculos, la care au participat numeroase personalitati din lumea showbizului romanesc. Printre invitati s-au numarat Adelina Pestritu, Daciana Sarbu (sotia lui Victor Ponta), Maria Buza, Elvira Deatcu, Gina Pistol, Andreea Marin si Andreea Raicu, alaturi de multi altii.

Primul dans al mirilor

Unul dintre momentele cele mai emotionante ale serii a fost dansul mirilor. Valeriu si Monica au ales o melodie de dragoste, pe care au valsat pentru prima data ca sot si sotie. Cu zambete pe buze si o conexiune vizibila, au stralucit in fata invitatilor, oferind un spectacol de eleganta si gratie.

Concluzie

Desi Valeriu Gheorghita a trecut printr-o despartire dupa o relatie de aproape doua decenii, el a reusit sa gaseasca din nou fericirea alaturi de Monica Birladeanu. Nunta lor de poveste a fost un nou inceput pentru medicul care, in ciuda dificultatilor personale, a continuat sa isi urmeze cu succes cariera si sa isi refaca viata pe plan personal.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.