Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor cunoaste fericirea adevarata. Scapa de ghinion si isi schimba soarta. Vor avea castiguri si noroc pe toate planurile

Horoscop 8 octombrie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de marti.

Horoscop special cu Neti Sandu- BERBEC

Se poate intampla ceva deosebit care sa va puna intr-o lumina favorabila si o sa va creasca stima de sine, o s-aveti o energie suplimentara.

E posibil sa-ntalniti pe cineva care sa va faca viata mai frumoasa si sa-ncepeti lucruri noi care sa fie emblema personala.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Se contureaza o suma de bani si o sa fie si mult de lucru, dar n-ati fugit niciodata de munca si o sa fie o satisfactie profesionala.

O sa va dati peste cap sa recuperati banii care vi se cuvin, c-a trecut prea mult timp si datornicii vor sa-i faca pierduti.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

E posibil sa apara cineva in viata voastra si sa va simtiti impliniti sufleteste, c-aveti pe cineva cu care sa impartiti bune si mai putin bune.

O stare de spirit deosebita poate pentru c-ati intalnit omul visurilor voastre, sau c-ati aflat c-o sa deveniti parinti.

Horoscop special cu Neti Sandu- RAC

O sa jonglati cu niste bani ca sa acoperiti golurile, si sa va ramana si pentru o iesire pe undeva la sfarsit de saptamana, macar la o cina in doi.

Se poate sa va ingrijiti si de voi, sa va duceti la o sala de fitness, sau poate mergeti pe jos, alergati in parc si un pic de dieta.

Horoscop special cu Neti Sandu- LEU

Vi se fac promisiuni de mai bine in sfera afaceri si munca voastra o sa fie rasplatita si or sa va reuseasca activitatile de grup c-o sa va sincronizati.

Se poate sa va scoata la o cafea cineva care vrea sa va cunoasteti si se poate sa fiti si voi interesati, daca n-aveti pe nimeni.

Horoscop special cu Neti Sandu- FECIOARA

Se poate sa va lasati convinsi sa intrati intr-un proiect si sa mai lucrati, eventual, si in particular ca sa faceti rost de bani.

Se poate sa aflati vesti bune de la cineva care o sa vina in vizita si o sa va faceti planuri atat de viata personala, cat si de profesionala.

Horoscop special cu Neti Sandu- BALANTA

O sa depuneti un efort de acomodare cu partenerul de cuplu, poate va aflati la-nceput de drum, sau la a doua sansa si chiar vreti sa faceti casa buna impreuna.

Se poate sa atrageti in jurul vostru niste oameni care sa va fie un bun suport, atat la serviciu, in afaceri, cat si in plan personal.

Horoscop special cu Neti Sandu- SCORPION

O sa cheltuiti, poate, mai multi bani decat v-ati propus pentru reparatia casei, ori poate a masinii, dar o sa va reglati cu banii c-or sa mai intre si altii.

E posibil sa primiti o oferta de colaborare si daca aveti timp si mai aveti nevoie de bani va duceti.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.