Mirela Vaida a spus totul despre Vulpita si Viorel Stegaru, dupa ani de zile: „Povestea era cusuta cu ata alba”

Mirela Vaida a vorbit deschis despre Viorel si Veronica Stegaru, dezvaluind adevarul din spatele povestii acestora si clarificand cat a fost realitate si cat fictiune.

Aparitiile frecvente ale celor doi, Viorel si Vulpita Stegaru, pe ecranele televizoarelor au captat atentia publicului romanesc, transformandu-i in personaje controversate. De-a lungul timpului, s-au ridicat multe intrebari legate de autenticitatea povestii lor, unii considerand ca ceea ce se intampla era doar un joc de teatru. Cu toate acestea, lucrurile au stat diferit fata de asteptarile multora. Intr-un episod de podcast gazduit de Teo Trandafir, Mirela Vaida a vorbit sincer despre interactiunile sale cu Viorel si Vulpita, explicand cum i-a perceput pe parcursul colaborarii lor la emisiune.

Desi povestea lor a fost una care a starnit controverse si critici, Mirela Vaida a dezvaluit ca, initial, a simtit mila pentru cei doi, dar pe masura ce timpul trecea, a inceput sa inteleaga mai multe detalii despre situatia lor. Ea a descris cum „Veronica era, in realitate, capul rautatilor”, iar Viorel a fost „victima sotiei sale.”

Publicitate

In ciuda speculatiilor publicului, prezentatoarea TV a subliniat ca povestea sotilor Stegaru a fost reala si nu o fictiune creata pentru audienta.

„Sentimentele mele reale au fost si le-am spus si atunci, pentru ca a fost mult hate pe Vulpita(…) Eu am avut un sentiment de mila, si-ti spun de ce: pentru ca noi radem de niste personaje care ele nu sunt inventate, ele exista. Si nu sunt doar Vulpita si Viorel, cred ca sunt vreo 40% din multi romani care nu au acces la educatie, la un loc de munca, la o perspectiva- nu, si atunci ce te astepti?

Si oamenii astia au venit ei catre noi, cu un subiect pe care l-am tratat foarte grav- o tentativa de viol. Si dup-aia am descoperit, de fapt, ca nu fusese tentativa de viol, ca fusese minciuna ei in fata barbatului, ca sa se scoata ca a lipsit de acasa intr-o seara.

Dupa 3-4 zile aflam ca povestea era cusuta cu ata alba si ca nu era nimic adevarat din ce spunea domnisoara Vulpita, si ca, de fapt, barbatul ei fusese cel incornorat, mintit, si stai ca in timpul ala mai suna si soacra Vulpitei, care o face cu ou si cu otet…

Si de acolo, „Las Fierbinti” e mic copil”, a adaugat Mirela Vaida, facand o comparatie intre realitatea traita de cuplu si popularul serial de comedie.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.