Mihai Rotaru il pune la zid pe Edi Iordanescu in „cazul Mitrita”: ” Lucescu a stiut”

Mihai Rotaru, proprietarul Universitatii Craiova, nu a uitat de „conflictul” cu Edi Iordanescu (46 de ani). Imediat dupa Romania – Lituania 3-1, finantatorul echipei din Oltenia a intervenit in direct la TV si a explicat diferenta dintre Mircea Lucescu (79 de ani) si fostul selectioner al Romaniei in ceea ce-l priveste pe Alexandru Mitrita (29 de ani). Intrat pe teren in minutul 70, Mitrita a inscris al treilea gol al Romaniei in minutul 90+2.

Mitrita nu a fost unul dintre favoritii fostului selectioner al Romaniei. Atacantul nu a fost chemat la Euro 2024, insa dupa plecarea lui Edi, fotbalistul Craiovei are din nou sanse de a reveni la nationala.

Acest detaliu a fost observat de Mihai Rotaru, care a tinut sa-l critice din nou pe Edi Iordanescu pentru modul in care l-a tratat pe Mitrita.

Publicitate

Mihai Rotaru nu l-a iertat pe Edi Iordanescu: „Lucescu a stiut sa comunice cu Mitrita”

„Edi (n.r. – Iordanescu) discuta cu Olaru si restul jucatorilor, dar niciodata nu l-a bagat in seama pe Mitrita, nu a avut nicio conversatie cu el. I-am spus sa fie profesionist pana la capat, chiar daca Mitrita nu mai dorea sa vina la echipa nationala.

Mitrita nu a avut nicio problema cu Edi, ci Edi cu Mitrita. Poate ca nu i-a placut infatisarea lui. Edi are o problema de comunicare. Mitrita a spus in acel moment ca vrea sa plece de la echipa nationala daca nimeni nu avea nevoie de el. Mitrita este un jucator cu personalitate, uneori chiar exagerata.

Trebuie sa-l respecti si sa comunici cu el, iar daca faci asta, iti ofera totul. Inainte de meciul cu Lituania, Mitrita mi-a spus ca nu il intereseaza daca joaca sau nu, fie si pentru un minut sau 10. Mircea Lucescu a stiut cum sa vorbeasca cu el, mi-a spus asta acum doua zile”, a explicat Mihai Rotaru, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Mitrita a jucat 5 minute in partida din deplasare cu Kosovo si 21 in confruntarea din aceasta seara cu Lituania.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.