Alina Badic, horoscop pana pe 8 septembrie 2024. Urmeaza o perioada foarte puternica. Totul se intoarce la 180 de grade

Alina Badic a prezentat,la B1 Tv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

„Aspecte astrale foarte puternice saptamana ce urmeaza. Ne izbim de tot felul de greutati, de conflicte, vom vedea care ar fi conflictul principal specific. Avem o opozitie destul de puternica care are o componenta spirituala sau descarca ceva spiritual soare-saturn, cu soarele in semnul mercurian al fecioarei si saturn in continuare in semnul pestilor. Mai avem o opozitie mercur-venus. Ele vorbesc despre confuzii, blocaje aparute din senin, vorbesc despre relationari de tot felul cu persoane care pe undeva ne impun restrictii. Trebuie sa fim foarte vigilenti saptamana viitoare, sa ne pastram un tonus bun, sa fim optimisti, sa ne axam mai mult pe lucrurile care ne aduc bucurie si sa vedem cum facem aceasta transformare de la lucrurile care vin sa ne blocheze la lucrurile care vin sa ne aduca bucurie”

Berbec

Saptamana aceasta se anunta a fi una extrem de puternica pentru Berbeci, avand o configuratie astrologica speciala. Neptun se afla aproape de cuspida cu zodia lor, situat pe ultimul grad al semnului Pestilor, semn premergator Berbecului. Aceasta indica faptul ca multe oportunitati si ocazii li se vor prezenta nativilor Berbec, oferindu-le sansa de a-si ajusta viata pe un drum mai autentic si corect. Multi Berbeci vor simti nevoia de a incepe o viata noua, conforma cu adevaratele lor dorinte.

Publicitate

Taur

Taurii beneficiaza de un aspect pozitiv intre Pluto si Uranus, acesta din urma fiind in continuare in conjunctie cu Algol si avand un aspect favorabil cu Venus. Este important sa observam aspectele pozitive ale situatiei, desi unii pot intampina dificultati in a le percepe, mai ales daca persista in greseli karmice. Daca nativii Taur continua sa insiste pe aceleasi erori, pot pierde din vedere oportunitatile benefice din jurul lor.

Gemeni

Gemenii traverseaza o perioada usor conflictuala, dar plina de surprize placute in plan relational. Multi nativi din aceasta zodie vor intalni persoane cu care se simt compatibili, insa aceste conexiuni s-ar putea sa nu fie durabile. Existenta unui careu in T indica fluctuatii relationale si un grad de agresivitate in interactiunile lor. Este esential sa identifice sursa acestei agresivitati pentru a putea gestiona situatia.

Rac

Racii se confrunta cu schimbari necesare in stilul lor de viata. Marte in casa a 12-a activeaza dusmaniile karmice, dar Jupiter ofera un noroc considerabil si protectie. Deciziile pe care le vor lua in zilele urmatoare, impreuna cu cei dragi, vor fi cruciale pentru viitorul lor. Racii trebuie sa-si foloseasca protectia astrala pentru a-si consolida pozitia.

Leu

Mercur formeaza o cuadratura cu Uranus, evidentiind puterea cuvintelor. Leii ar putea fi afectati de vorbe dure sau critici care vin din partea altora, in special dinspre Uranus conjunct cu Algol. Aceasta poate crea o situatie neplacuta pentru nativii Leu, care sunt obisnuiti sa atraga atentia pozitiva prin carisma lor. Este important sa gestioneze cu intelepciune aceste provocari verbale.

Fecioara

Opozitia Soare-Saturn provoaca tensiuni pentru Fecioare, care se pot confrunta cu un conflict sau un blocaj dificil de rezolvat. Este recomandat sa caute ajutor si sprijin din partea celor de incredere, deoarece acest obstacol este unul semnificativ si necesita interventie din exterior. Fecioarele trebuie sa fie deschise la colaborare pentru a depasi aceste dificultati.

Balanta

Balantele experimenteaza un conflict minor, care, desi nu este grav, le-ar putea determina sa-si reevalueze perspectiva. S-ar putea sa fie o discrepanta intre perceptia lor si realitate, fie in sens pozitiv, fie negativ. Este important sa fie deschisi la a vedea lucrurile dintr-o alta perspectiva pentru a descoperi ce le scapa din vedere.

Scorpion

Este esential pentru Scorpioni sa inteleaga mesajul puternic transmis de Pluto, care le sugereaza ca a venit timpul pentru negocieri. Pluto propune negocieri tuturor semnelor din Varsator, inclusiv Scorpionilor, cu persoane care joaca un rol important in viata lor. Este crucial ca Scorpionii sa fie atenti la tipul de negociere in care se implica.

Sagetator

Desi Soarele este intr-o perioada de deficit energetic, alte energii mai obscure si misterioase ofera Sagetatorilor multa forta. Acest paradox al perioadei aduce un potential de conflict ascuns, dar cu o mare putere interioara. Sagetatorii trebuie sa fie atenti la influenta lui Jupiter si sa valorifice relatiile benefice pentru a avansa.

Capricorn

Capricornii se confrunta cu un inconvenient care ii destabilizeaza, desi lucrurile nu merg neaparat prost pentru ei. Au realizari importante, in special financiare, si se asociaza cu persoane influente. Totusi, trebuie sa fie constienti de dimensiunea spirituala a vietii lor si sa nu ignore mesajele subtile care li se adreseaza.

Varsator

Varsatorii trebuie sa rezolve o problema financiara in saptamana urmatoare. Opozitia Soare-Saturn pe axa 2-8 indica un blocaj financiar ce necesita clarificari, posibil in legatura cu acte sau documente. Cu toate acestea, Pluto in semnul lor le promite un potential financiar considerabil pe termen lung, oferindu-le intuitia necesara pentru a profita de viitoare oportunitati.

Pesti

Pestii trebuie sa fie atenti la conflictele sau blocajele aparute. Desi pot intalni persoane care le vorbesc intr-un mod neplacut, nu ar trebui sa ia aceste lucruri personal. Aceste interactiuni sunt mai degraba reflexii ale problemelor personale ale celorlalti. Pestii ar trebui sa adopte un rol de mentor si sa nu se lase afectati de astfel de provocari.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.