Alina Badic, horoscop pana la 1 septembrie 2024:” Universul misca rotitele. Trebuie sa fiti atenti, pentru ca vin foarte multe mesaje”

Alina Badic a prezentat, la B1Tv  predictiile astrologice pentru perioada urmatoare

Horoscop Alina Badic pana la 1 septembrie 2024.

„Se contureaza o configuratie astrala ce evidentiaza structura ideala pentru a ramane pe drumul nostru si a evita devierile. Potential conflictuala, insa in special in relatiile deja marcate de conflicte vechi, fara oportunitati de negociere, dar cu sansa de a intelege cel putin cauza reala a acestora. O oportunitate de a percepe cauzele subtile ale situatiilor delicate intampinate in ultimele luni”, a declarat Alina Badic la inceputul emisiunii de pe B1 TV.

Berbec

Este necesar sa fiti foarte atenti deoarece exista o zona in care ati fost solicitati si ati depus mult efort. Acum este momentul sa intelegeti ca, chiar daca recompensele nu au fost la nivelul asteptarilor, exista totusi un potential! Munca voastra a fost inregistrata in univers si acum veti primi recompense!

Publicitate

Taur

Va asteapta o zi marcata de stabilitate si de solutionarea unei situatii care v-a intristat putin, o zi potrivita pentru relaxare! Veti culege roadele unei investitii recente sau ale unei relatii construite cu efort. Sunteti intr-o perioada de recoltare, bucurandu-va de diverse beneficii materiale! Este posibil sa apara un conflict fara posibilitatea negocierii – cel putin momentan – cu persoane importante pentru voi, persoane foarte apropiate, cu care aveti un grad ridicat de implicare.

Gemeni

Va aflati intr-un conflict care este atenuat doar de capacitatea voastra de a intelege mesajul filosofic al perioadei. Este necesar sa traduceti, atat pentru voi, cat si pentru ceilalti, un anumit tip de conflict prezent in viata voastra, poate chiar in familie. Aceasta tensiune are o componenta filosofica foarte puternica si este important sa comunicati mai mult decat de obicei, dar discutiile vor fi incarcate de substanta si veti fi direct interesati de intelegerea perspectivei celorlalti.

Rac

Ati trait diverse experiente, fiecare mai variata si mai delicata de inteles, iar aceasta perioada vine cu o latura foarte dificil de descifrat pentru voi. Se produc numeroase descarcari karmice in viata voastra. Unii dintre voi vor plati datorii din alte vieti si se vor simti nedreptatiti, dar, in acelasi timp, vor experimenta o usurare. Este ca si cum vi s-ar ridica o povara de pe umeri. Poate fi vorba despre un mic conflict, dar si despre o introspectie profunda sau lipsa a ceva.

Leu

Este o zi favorabila sub influenta Luminariilor, gasindu-va stabilitatea in activitati care va echilibreaza. In aceasta perioada, este necesar sa identificati structura care a preluat puterea asupra altor structuri. In contextul acestui conflict destul de rezistent care se adreseaza voua, este important sa purtati negocieri cu structura care se simte afectata de acest conflict. Nu conflictul in sine este esential, ci structura care intra in divergenta cu acesta!

Fecioara

Va confruntati cu o situatie in care vi se aduc reprosuri! De obicei, nu aveti dificultati cu vorbele, fie ele mai aspre sau mai rautacioase, insa de data aceasta, este diferit. Cineva va va adresa un repros atat de dur incat va va deranja, chiar daca sunteti destul de pregatiti. Poate fi vorba despre un repros energetic. In orice caz, comunicati foarte intens cu zona energetica si simtiti dincolo de cuvinte.

Balanta

Pentru voi, Venus reprezinta zona de provocare, fiind foarte influentata in aceste zile si incarcata de semnificatii! Trebuie sa fiti atenti, deoarece sosesc multe mesaje. Universul misca rotile in viata voastra, dar va cere un singur lucru – sa fiti putin mai atenti nu atat la confort, la cadourile pe care le oferiti in vizite, la modul in care va imbracati sau la felul in care sunteti perceputi de ceilalti, ci sa acordati atentie cerintelor sufletesti ale celor din jur.

Scorpion

Pluto este intr-o configuratie excelenta! Este imposibil sa obtineti realizari de toate felurile si in toate domeniile. Desi inca exista blocaje de natura materiala, va dati seama ca aveti un potential considerabil. Pot exista inca cateva aspecte de reglat, dar in esenta, lucrurile au luat o intorsatura foarte favorabila pentru voi!

Sagetator

Aveti parte de o oportunitate unica – nu toate zodiile beneficiaza de aceasta sansa, cea de a vedea si de a intelege intreaga filosofie a vietii voastre. Experimentati o revelatie in care universul va arata ce este bine, ce este rau, unde sunt aspecte de imbunatatit, unde nu mai este nevoie sa se faca nimic, unde se poate negocia si unde nu. In alte cuvinte, doriti sa descarcati tot ceea ce trebuie descarcat, dar sa se linisteasca odata apele!

Capricorn

Saturn isi face simtita prezenta si incepe sa comunice! Nu aveti cum sa nu auziti si sa nu intelegeti ceea ce va transmite Saturn, care vorbeste foarte clar si va spune ca nu puteti primi ceea ce nu meritati, ca nu puteti fi intr-un loc daca trebuie sa fiti acolo, ca nu puteti fi nedreptatiti daca nu trebuie sa fiti nedreptatiti etc. Guvernatorul zodiei voastre este foarte sever cu voi! Prin urmare, vi se cere multa smerenie si o mare capacitate de intelegere.

Varsator

Sunteti influentati de cuadratura Soare-Uranus! Poate aparea un conflict aprins, ceva care va poate agita. Este necesar sa fiti duri, fermi, chiar severi cu persoanele care va provoaca! Lupta trebuie sa aiba loc in astral, asa ca trebuie sa dominati situatia printr-o mare stapanire de sine. Daca va enervati, nu mai aveti acel control atat de necesar in situatiile in care Uranus si Soarele se confrunta energetic.

Pesti

Urmariti desfasurarea unor evenimente si intalnirea unor personaje care aduc mesaje, insa universul asteapta sa vada si ecuatia voastra personala! Trebuie sa invatati sa va ancorati in concret si s-ar putea sa va confruntati cu o situatie in care universul va solicita sa intrati foarte mult in detaliu si sa demonstrati, dupa caz, ca puteti castiga mai mult, ca va puteti valorifica mai mult, ca puteti investi mai mult etc. In ultima vreme, v-ati multumit cu statutul de observatori, dar acum a venit momentul sa faceti si o proba concreta.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.