Anuntul oficial al ProTV. MasterChef 2024. Cand incepe noul sezon.

MasterChef 2024: Cand incepe noul sezon al emisiunii culinare? Telespectatorii ii vor revedea la masa juriului pe Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea.

Noul sezon al emisiunii MasterChef va debuta in septembrie 2024

MasterChef 2024 va incepe in curand! Indragitul show culinar revine cu un nou sezon, care va fi prezentat de Gina Pistol.

Gina Pistol a parasit Antena 1 la inceputul anului 2023 pentru a petrece mai mult timp alaturi de fiica ei, Josephine. Acum, ea s-a alaturat echipei de la ProTV, pentru a putea fi mai aproape si de sotul ei, Smiley.

Publicitate

In prezent, se filmeaza noul sezon al emisiunii. MasterChef Romania va reveni pe micile ecrane incepand cu 10 septembrie 2024, marti, de la ora 20:30. Emisiunea va fi difuzata de doua ori pe saptamana, lunea si martea.

In plus, cei trei bucatari-sefi (Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scarlatescu) vor aparea si intr-o alta emisiune TV, disponibila pe VOYO. Aceasta se va numi „MasterChef: Restul e placere!” si va include sesiuni in care juratii vor gati folosind resturile ramase din probele precedente. Fiecare episod va avea un invitat special.

„Televiziunea intra intr-o noua era, iar astazi deschidem calea catre imbinarea perfecta a lumii digitale – oferind acces la continutul preferat cu un simplu clic, de oriunde si oricand – cu televiziunea liniara, asa cum o stiti de ani intregi. Viziunea noastra este ca aceste doua produse sa fuzioneze perfect intr-un singur univers relevant pentru publicul nostru.

Iar acum vedem primii pasi ai modului in care aceste doua lumi se intrepatrund – continut relevant si de calitate intr-o grila puternica la ProTV, impreuna cu o serie de emisiuni extraordinare si productii VOYO Original. Si acesta este doar inceputul! Acesta este viitorul televiziunii!”, a transmis CEO-ul ProTV.

Mesaj pentru cei care doresc sa participe la MasterChef

Catalin Scarlatescu a transmis deja un mesaj ferm pentru viitorii concurenti. Acesta isi doreste ca participantii sa fie motivati sa castige, nu doar sa apara la televizor pentru faima sau de dragul de a fi vazuti.

Scarlatescu isi doreste ca cei care participa sa aiba o determinare autentica de a obtine trofeul, respingand astfel motivatiile superficiale. Se pregateste sa revina pe micile ecrane in sezonul 9 al emisiunii MasterChef Romania, un sezon plin de surprize si preparate inedite.

„Trebuie sa vii aici si sa iti doresti sa castigi. Daca nu iti doresti sa castigi… du-te in alta parte. Pleaca de aici ca n-ai ce sa cauti. Ca daca vii doar sa te plimbi, stii…. sunt satul de influenceri d-astia care vin sa se vada si ei la televizor o data si gata. S-a dus era. (…)

Ganditi-va ca suntem de toate genurile pe planeta asta. Nu toti sunt sinceri. Nu toti vin aici pentru a castiga acest trofeu”, a declarat Scarlatescu intr-un interviu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.