Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor avea mare noroc. Primesc vesti care le vor schimba destinul complet

Horoscop 20 august 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de marti.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Poate va compuneti un nou look, asta si pentru ca o fi intervenit ceva nou in viata voastra, poate v-ati indragostit sau v-a crescut stima de sine.

O problema de sanatate zgandare de ceva vreme si daca nu interveniti sa vedeti ce e, n-o sa stiti nici cu ce sa va tratati.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

Apare cineva care va poate propune o afacere, poate fi o colaborare si sa fie multumitor cu bani, insa e nevoie sa munciti in paralel cu serviciul. Vedeti.

O sa aveti de facut niste demersuri ca sa obtineti aprobari, sa va recuperati bani, bunuri, sa faceti investitii.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Se pare ca se fac presiuni sa va implicati intr-un proiect care o sa va tina in priza, dar va garanteaza succesul financiar si poate asa va si convinge.

O sa primiti un raspuns de la vreo institutie si se pare ca va fi unul bun, dupa lungi asteptari.

Horoscop special cu Neti Sandu- RAC

E posibil sa vina bani din urma si o sa faceti niste plati, ca se adunasera niste sume si trebuie sa scapati neaparat de restante.

O sa interactionati cu niste oameni care vor da drumul unei afaceri din care toata lumea o sa aiba de castigat.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O stare de bine, poate va mai luati cateva zile de vacanta sa va refaceti vibe-ul, si va ganditi si la o colaborare care v-ar suplimenta veniturile.

Sunt chestiuni mai vechi, printre care niste acte pe care trebuie sa le reactualizati, buletin, card, pasaport si o sa fiti cu toate la zi.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Intalnire cu cineva care nu poate fara voi si o sa va si spuna de ce, si ce vede in voi, ce fel de relatie ati putea avea, daca va doriti asa ceva.

Relatia cu partenerul de cuplu promite sa fie si mai armonioasa si puteti spera la o casatorie daca aveti in plan si mariajul.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Prietenii incep sa fie scumpi la vedere si o sa va pastrati si voi distanta, o sa-i lasati de capul lor, va mai duceti si singuri pe ici, pe colo, va mai faceti prieteni noi.

O sa primiti o invitatie fie pentru weekend, fie pentru cateva zile de vacanta sa plecati intr-o statiune turistica la odihna si distractie.

Horoscop special cu Neti Sandu- SCORPION

Se poate sa primiti felicitari pentru ceva la care ati muncit cu ceva timp in urma si or sa fie si ceva reprosuri, printre randuri, ca ati renuntat la proiectul respectiv.

O sa apara cineva care-si doreste sa va implicati intr-un business care v-ar aduce un plus de notorietate si bani.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.