Doliu in lumea muzicii populare. Un indragit cantaret s-a stins din viata. Anuntul trist a fost facut chiar de catre sotia sa.

Tristete in lumea muzicii populare. Un renumit cantaret a trecut in nefiinta, iar vestea tragica a fost anuntata de sotia sa.

Doliu in muzica populara, unde un artist celebru a decedat recent. Desi s-au facut eforturi considerabile pentru a-i salva viata, boala necrutatoare a avut castig de cauza.

Doliu in lumea muzicii populare

Marinel Petreus, un respectat profesor de muzica si interpret maramuresean, a decedat. Artistul ar fi implinit 58 de ani la sfarsitul lunii octombrie, insa nu a mai putut fi salvat. Sotia sa, Laura Petreus, a anuntat tragica veste. Cei doi erau impreuna de peste 30 de ani.

Publicitate

Intr-o postare pe contul sau de socializare, Laura Petreus a anuntat decesul partenerului sau de viata. Ea l-a descris pe Marinel Petreus drept „echilibrul”, „modelul” si „dragostea” sa.

Ea a avut doar cuvinte de lauda pentru sotul sau. La finalul postarii, femeia i-a urat un zbor lin si si-a marturisit iubirea eterna pentru el.

Anuntul facut de sotia lui Marinel Petreus

„Am fost impreuna la bine si la greu, impreuna de 32 de ani, pana in ultima clipa… Astazi, iubirea mea, modelul meu, echilibrul meu, dragostea mea, minunatul barbat al vietii mele cu care am impartit griji, nevoi si bucurii nenumarate intr-o poveste de iubire cum numai Marinel i-a putut compune muzica si textul… tatal minunat al copiilor nostri, pe care i-a iubit cu toata fiinta lui, A PLECAT spre INALTURI si ne vegheaza de acum din Lumea Dorului.

Marinel, TE IUBESC INFINIT DINCOLO DE LUMI!!! Sa-ti fie zborul lin”, a fost mesajul postat de sotia lui Marinel Petreus, care a generat un val de reactii in mediul online.

Lumea muzicii populare este in doliu dupa aceasta pierdere. Situatia este cu atat mai dureroasa cu cat in ultima saptamana s-au facut eforturi uriase pentru a-l salva pe artist.

Numeroase publicatii maramuresene au invitat romanii sa doneze bani pentru a sustine interventia chirurgicala necesara lui Marinel Petreus, care costa in jur de 30.000 de euro.

Multi oameni s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe renumitul profesor de muzica. Povestea sa dramatica a impresionat, insa in final, eforturile nu au fost suficiente pentru a-l salva.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.