Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 6 august 2024. Racii primesc banuti, Balantele au reusite, Varsatorii sunt protejati

Horoscop pana pe 6 august 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN, previziunile pentru perioada urmatoare.

Berbec

Berbecul are o saptamana cu decizii grele. Condiţia obigatorie este sa scape de ezitare, indoiala. Sa se gandeasca bine inainte de a acţiona.

Taur

Taurul are o carte pozitiva care anunţa o schimbare, dar una benefica. Este mai rapid in a acţiona. Vor da dovada de rapiditate.

Publicitate

Gemeni

Gemenii au furtuna. Au o carte negativa. Sunt bulversaţi de o anumita situaţie. Au orgoliul ranit. Pot ajunge uşor la dispute.

 Rac

Inceputul unei noi acţiuni. Realizare materiala pozitiva. S-ar putea sa primeasca un cadou surpriza sau o suma de bani considerabila.

Leu

O carte dificila pentru aceştia nativi. Pare a fi o saptamana cu schimbari de situaţii. Leii au parte de sfarşitul unei situaţii care i-a pus intr-o postura negativa.

Fecioara

Are luna. Au o saptamana de pasivitate. Se vor intalni cu trecutul şi au gandurile peste tot. Sunt apasate de emoţii puternice.

Balanta

Au steaua. Au o carte foarte buna. O activitate profesionala iese aşa cum trebuie. Pun bazele unui nou inceput.

Scorpion

Fecunditate, receptivitate, intalniri amoroase. Trebuie sa nu forţeze mana norocului. Vor primi intr-o situaţie in care nu va descurcaţi ajutorul unei femei.

Sagetator

Vor avea o saptamana in care schimbul de pareri este foarte benefica. Vor primi multe mesaje.

 Capricorn

Are o saptamana de renaştere. Au nevoie şi se bucura de multa libertate.

Varsator

Au albul, o carte foarte buna. Au protecţie din partea unei personalitaţi marcante. Sa aiba incredere in ei.

Pesti

Pasiune, sentimente exclusive, gelozie. E perfect pentru ei. Aştia cand prind borcanul cu miere, nu-l mai lasa.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.