Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti foarte bune pentru 4 nativi. Vor avea parte de prosperitate, noroc, binecuvantare si succes

Horoscop 8 iunie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de sambata.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

O reusita in plan personal, poate-o sa reluati o activitate care-o sa v-aduca satisfactii sufletesti si-o sa fie un crescendo emotional in sfera afectiva.

E bine sa faceti o verificare a masinii inainte de a pleca la drum, chiar si prin oras, pe apropape, ca s-ar putea sa aiba niste hibe.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu– TAUR

E o rascolire in dreptul contului bancar, semn ca iesiti pe la distractii, le faceti si surprize alor vostri, si banii va scapa printre degete.

E posibil sa apara cineva si sa va transmita o emotie puternica si sa va indragostiti, si sa ajungeti chiar la casatorie.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

E animatie la voi, aveti chef de plimbare, de mondenitati si o sa iesiti si voi cu familia, cu prietenii, sa aflati noutati de prin targ si sa va sarbatoriti poate.

Vi se lanseaza invitatia s-o porniti la drum, acolo unde v-ati propus cu ceva timp in urma si o sa va placa anturajul.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Se pot schimba multe in viata voastra si sa intrati intr-o relatie care sa para de vis, si tot ce-ati sperat sa se implineasca in viitorul apropiat.

Se poate sa faceti o tratatie la voi acasa c-o fi cineva de sarbatorit si o puteti face si daca plecati prin tara pe undeva, la munte, la mare.

Horoscop special cu Neti Sandu – LEU

O sa alegeti sa faceti si putina miscare, printre altele, si o sa va bucurati si de sueta cu niste prieteni pe care nu i-ati mai vazut de multa vreme.

O aniversare, un botez, e o reuniune de familie si cu prieteni si o sa va consolidati relatiile cu toti cei care inseamna ceva pentru voi.

Horoscop special cu Neti Sandu – FECIOARA

Sunt mai multe persoane care vor sa va intalniti, poate e sarbatoare, ori va roaga sa-i insotiti intr-o excursie si sa va intoarceti maine seara.

O sa reapara cineva care spera s-aveti o relatie mai buna decat inainte si chiar o sa se poata.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

Poate iesiti la o cafea cu un posibil partener de afaceri care vine cu idei de proiect in care v-ati putea implica si voi, daca o sa aveti timp.

E cineva care tine la voi si va face vreo declaratie de dragoste, va ia intr-o plimbare la malul marii.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.