Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor in Romania!

Desi nu a terminat liceul, talentul sau actoricesc l-a propulsat pe culmi inalte. Banii si celebritatea nu au fost niciodata pe primul loc pentru el. Despre cine este vorba?

Unul dintre cei mai iubiti actori din lume

Publicitate

Il recunosti pe tanarul din imagine? Astazi, la varsta de 56 de ani, este unul dintre cei mai iubiti actori din lume, aparand in cele mai bune filme de la Hollywood. Cariera sa cinematografica continua sa impresioneze, dar viata lui nu a fost deloc usoara. Este vorba despre Keanu Reeves, unul dintre cei mai apreciati actori de pe glob.

O Viata Demna de un Scenariu de Drama

Keanu Reeves a indurat multe suferinte, dar, in ciuda acestora, este unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. Cariera sa cinematografica este impresionanta, interpretand roluri memorabile precum Ted Logan, Johnny Utah, Jack Travern si Neo.

Copilaria Trista a lui Keanu Reeves

Keanu Reeves s-a nascut in Beirut, Liban, dintr-o mama britanica si un tata de origine chineza si hawaiana. Din pacate, a fost nevoit sa se mute din Liban in Australia, apoi in SUA, stabilindu-se in final in Toronto, Canada. Dupa divortul parintilor, tatal sau l-a abandonat si a primit 10 ani de inchisoare pentru posesie de heroina si cocaina. Ulterior, mama lui s-a recasatorit de trei ori.

„Povestea dintre mine si tatal meu este destul de dura. E plina de durere si jale…”, marturisea Reeves intr-un interviu pentru revista Rolling Stone.

Fara Diploma de Liceu

Keanu Reeves a avut dificultati scolare, fiind dislexic, ceea ce i-a ingreunat procesul de invatare a scris-cititului. Colegii l-au poreclit „The Wall”. A fost inscris la patru scoli diferite, fiind exmatriculat de la una dintre ele. Din acest motiv, a decis sa renunte la scoala fara a obtine diploma de liceu. Era pasionat de hochei pe gheata, dar o accidentare in adolescenta l-a obligat sa renunte la visul de a deveni jucator profesionist in echipa nationala a Canadei.

„A fost dificil. Am mers la patru licee diferite in cinci ani. Eram bine din punct de vedere academic, ma pricepeam la engleza si la scrierea creativa. Eram in echipa de sah”, a declarat actorul.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.