4 lucruri pe care sa le arunci din casa pana la sfarsitul anului 2023 pentru a scapa de ghinion in 2024

Scapa de Ghinion: 4 lucruri de Aruncat din Casa in 2023

Inceputul unui nou an aduce mereu oportunitatea de a face schimbari in viata noastra si in mediul in care traim. Daca vrei sa te eliberezi de ghinion si sa faci loc pentru energii pozitive in 2024, iata patru lucruri pe care ar trebui sa le arunci din casa pana la sfarsitul acestui an.

Oglinzi Sparte:

In traditiile feng shui, se crede ca o oglinda sparta poate atrage energie negativa si poate bloca fluxul de energie pozitiva intr-o casa. Este recomandat sa inlocuiesti oglinzile sparte pentru a restabili armonia si echilibrul.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Obiecte cu Istorie Nefericita:

Obiectele care au o istorie nefericita sau care au fost asociate cu evenimente negative pot purta o energie pe care unii cred ca ar trebui sa o evitam. Daca ai obiecte care iti amintesc de momente neplacute sau care au o conotatie negativa, ar putea fi benefic sa le elimini pentru a aduce o schimbare pozitiva.

Plante Uscate sau Moarte:

In traditiile feng shui, plantele reprezinta energie vitala si prosperitate. Plantele uscate sau moarte pot simboliza stagnarea si lipsa de crestere. Inlocuieste plantele uscate cu plante sanatoase pentru a aduce prospetime si vitalitate in casa.

Obiecte Vechi sau Deteriorate:

Obiectele vechi si deteriorate, care arata semne evidente de uzura si neglijare, pot fi asociate cu saracia sau lipsa de resurse( cani, farfurii, sosete…). Eliminarea acestor obiecte si inlocuirea lor cu elemente noi si bine intretinute poate simboliza un nou inceput si prosperitate.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.