Categories: Life & Style

24 iunie, Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul: 7 lucruri pe care sa nu le faci in aceasta zi pentru ca aduc mare ghinion

Pe 24 iunie se sarbatoreste Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul si Sanzienele. Rxista o serie de traditii si obiceiuri, dar si interdictii pentru aceasta zi extrem de importanta.

Ce nu ai voie sa faci de Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul

In aceasta zi este interzis cusutul, dar si tricotatul. De asemenea, gospodinele nu au voie sa mature sau sa sa spele rufe, caci vor aduce mare ghinion si saracie in casa.

La fel ca si in ziua de 7 ianuarie nu ai voie sa te certi cu nimeni. Nu conteaza ca ai dreptate si nici motivul conflictului. In ziua de sarbatoare este bine sa fie liniste, iar oamenii sa fie impacati unii cu altii.

Publicitate

Traditia mai spune ca de Nasterea Sfantului Ioan nu ai voie de nicio culoare sa fii suparat. Cei care vor avea o zi trista, vor fi tristi intreg anul. Aceasi regula se aplica si in cazul somnului. La sarbatoarea Sf. Ioan Botezatorul nu ai voie sa dormi, altfel vei fi lenes tot anul.

O alta traditie respectata inca din cele mai vechi timpuri este rugaciunea. La sarbatoarea Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul, crestinii trebuie sa mearga la biserica si sa se roage pentru sanatatea dusmanilor, a celor dragi, iar in ultimul rand pentru bunastarea familiei din care fac parte.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti extraordinare pentru trei zodii

Horoscop 11 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

8 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 11 aprilie 2024. Lei sa isi asculte intuitia, iar Varsatorul sa nu dea sperante nimanui…

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa ne ofera horoscopul, dar si sfaturi pentru fiecare…

o zi ago

Veste trista, din pacate. Este vorba despre marele actor Florin Piersic

Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Florin Piersic  care a fost supus unei…

o zi ago

Izvorul Tamaduirii, sarbatoare mare in Saptamana Luminata. Ce sa nu faci niciodata in aceasta zi

Izvorul Tamaduirii 2024. Crestin-ortodocsii sarbatoresc in Vinerea Luminata Izvorul Tamaduirii. Sarbatoarea ii este inchinata Maicii…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 10 mai 2024. Se intoarce foaia. Trei zodii trec prin schimbari radicale la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. Fiecare zi aduce cu sine noi provocari si oportunitati. Iata ce…

2 zile ago

Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor straluci si vor avea parte de momente deosebite.

Horoscop 9 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago