Calendar ortodox 17 septembrie 2024. Este praznuita Sfanta Mucenita, ocrotitoarea mamelor si a fiicelor

Calendar Ortodox 17 septembrie 2024: Sarbatoare cu cruce neagra pentru crestinii ortodocsi de pretutindeni – Sfanta Mucenita Sofia Pe 17 septembrie, crestinii ortodocsi o praznuiesc pe Sfanta Mucenita Sofia, ocrotitoarea mamelor si a fiicelor. Desi nu este o sarbatoare de rang inalt in calendarul ortodox, Sfanta Sofia si fiicele sale – Pistis, Elpis si Agapis … Continue reading „Calendar ortodox 17 septembrie 2024. Este praznuita Sfanta Mucenita, ocrotitoarea mamelor si a fiicelor”

Cutremur puternic in Romania, in urma cu putin timp. S-a simtit si in Bucuresti

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs luni dupa amiaza in zona seismica Vrancea. Seismul a fost simtit si in Bucuresti. Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP transmite: „In ziua de 16 Septembrie 2024, la ora 17:40:21 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur semnificativ … Continue reading „Cutremur puternic in Romania, in urma cu putin timp. S-a simtit si in Bucuresti”

Horoscop Rune pentru luna Octombrie 2024. Previziuni si sfaturi astrologice pentru BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR si PESTI

Horoscop Rune pentru luna Octombrie 2024. Luna octombrie aduce cu sine energii puternice si transformatoare, iar in lumea runelor, acesta perioada este marcata de oportunitati pentru introspectie si cautare interioara. Horoscopul runic realizat de numerologul Igor Vechersky pentru octombrie se bazeaza pe vechile simboluri ale runelor nordice, oferind fiecarei zodii un ghid spre echilibru, evolutie … Continue reading „Horoscop Rune pentru luna Octombrie 2024. Previziuni si sfaturi astrologice pentru BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR si PESTI”

Simona Gherghe a dezvaluit care este adevaratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct: „N-am mai putut sa fac lucrurile acelea”

Simona Gherghe a prezentat  multi ani emisiunea Acces Direct de la Antena 1. Prezentatoarea Tv a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a decis sa nu mai prezinte emisiunea Acces Direct, care este acum moderata de Mirela Vaida. Simona Gherghe a simtit ca ceea ce se intampla acolo o coplese total, asa ca a cerut o … Continue reading „Simona Gherghe a dezvaluit care este adevaratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct: „N-am mai putut sa fac lucrurile acelea””

Doliu in lumea fotbalului romanesc. S-a stins din viata un mare fotbalist si antrenor: „S-a ridicat in aceasta dimineata la Ceruri”

Duminica, 15 septembrie 2024, Gigi Multescu s-a stins din viata la varsta de 72 de ani. Fostul fotbalist si antrenor legendar al clubului Dinamo Bucuresti fusese internat in urma cu cateva zile, dupa ce s-a confruntat cu probleme grave de sanatate. Gigi Multescu lupta de ceva vreme cu o boala crunta, care l-a afectat profund … Continue reading „Doliu in lumea fotbalului romanesc. S-a stins din viata un mare fotbalist si antrenor: „S-a ridicat in aceasta dimineata la Ceruri””

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 17 SEPTEMBRIE 2024. Trei zodii scapa de greutati

Sfatul zilei de marti.  Astrologul Pavel Globa spune ca aceasta este o zi favorabila pentru implementarea planurilor pe termen lung. In relatiile cu ceilalti, ar trebui sa arati prietenie, dar si prudenta. Comportamentul tau de azi iti va afecta viitorul. Berbec: Astazi este o zi potrivita pentru a-ti concentra energia asupra obiectivelor tale si pentru … Continue reading „Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 17 SEPTEMBRIE 2024. Trei zodii scapa de greutati”

Horoscop Rune pentru saptamana 16- 23 septembrie 2024. Vestile sunt fabuloase pentru cateva zodii. Se schimba totul in bine.

Horoscop Rune pentru saptamana 16- 23 septembrie 2024. Numerologul Igor Vechersky a prezentat previziunile runelor pentru fiecare semn zodiacal pentru perioada urmatoare. Berkanan (Birch) – 21 martie – 20 aprilie (Zodia Berbecului) Horoscop:  Este momentul potrivit pentru a-ti dezvolta relatiile personale si a aduce mai multa armonie in viata ta. Comunicarea si ascultarea atenta vor … Continue reading „Horoscop Rune pentru saptamana 16- 23 septembrie 2024. Vestile sunt fabuloase pentru cateva zodii. Se schimba totul in bine.”

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 16 septembrie 2024. Vesti bune si schimbari de situatie. Zodiile avertizate de astre

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca este important sa nu fii nervos si sa incerci sa-ti tii emotiile sub control. Cu o atitudine negativa, poti face greseli inutile. Este de preferat sa nu renunti, ci sa influentezi cumva imbunatatirea situatiei. BERBEC Scopul de astazi este cunoasterea si invatarea. Incearca sa cercetezi mai … Continue reading „Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 16 septembrie 2024. Vesti bune si schimbari de situatie. Zodiile avertizate de astre”

Alina Badic, horoscop pana la 22 septembrie 2024. Eclipsa de Luna schimba multe destine. Visele vor fi purtatoare de mesaj

Horoscop pana la 22 septembrie 2024. Alina Badic a prezentat, la B1Tv, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. „Ne aflam deja in perioada-portal premergatoare eclipsei din 18 septembrie, eclipsa ce va avea loc pe gradul 25 Pesti – Fecioara, purtand ca atare o componenta intens spirituala (…), o eclipsa care ne arata ca totul se intampla … Continue reading „Alina Badic, horoscop pana la 22 septembrie 2024. Eclipsa de Luna schimba multe destine. Visele vor fi purtatoare de mesaj”

Mihai Voropchievici, horoscop pana la 23 septembrie 2024. Berbecii castiga pe toate planurile, Fecioarele incep o viata noua, Pestii au protectie Divina

Horoscop rune pana la 23 septembrie 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la AstroFanatik, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Horoscop Rune Mihai Voropchievici pana la 23 septembrie 2024: O saptamana plina de surprize si reusite! Numerologul si astrologul Mihai Voropchievici aduce in prim-plan previziunile saptamanale pe baza runelor, oferind o perspectiva asupra energiei si norocului … Continue reading „Mihai Voropchievici, horoscop pana la 23 septembrie 2024. Berbecii castiga pe toate planurile, Fecioarele incep o viata noua, Pestii au protectie Divina”