Laurentiu Reghecampf, socru mare! Luca si Asiana au spus marele „DA”!

Luca Reghecampf, fiul renumitului antrenor de fotbal Laurentiu Reghecampf, a intrat de curand intr-o noua etapa a vietii sale, casatorindu-se civil cu Asiana Peng, o fosta gimnasta cu o cariera de succes. Tanarul de 23 de ani si partenera sa, cu care formeaza un cuplu de cativa ani, si-au unit destinele intr-o ceremonie restransa si … Continue reading „Laurentiu Reghecampf, socru mare! Luca si Asiana au spus marele „DA”!”

Ciclonul a devastat litoralul romanesc! Vama Veche, maturata total de furtuni

Un ciclon format in Marea Neagra a provocat inundatii severe pe litoral, afectand grav judetele Constanta si Tulcea. Meteorologii au emis avertizari de furtuni, cu coduri portocalii si rosii, iar cantitatile de precipitatii inregistrate intr-un interval de cateva ore au fost echivalente cu cele din doua luni. In Eforie, un copac s-a prabusit peste masinile … Continue reading „Ciclonul a devastat litoralul romanesc! Vama Veche, maturata total de furtuni”

Surprize uriase inainte de meciurile cu Kosovo si Lituania. Mircea Lucescu a facut anuntul asteptat de milioane de romani

Mircea Lucescu, noul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a facut public lotul oficial pentru confruntarile cu Kosovo si Lituania, meciuri care fac parte din Grupa C a Ligii C din Nations League. Au aparut surprize majore in selectia facuta de Mircea Lucescu pentru aceste meciuri. Printre acestea se numara doi jucatori de … Continue reading „Surprize uriase inainte de meciurile cu Kosovo si Lituania. Mircea Lucescu a facut anuntul asteptat de milioane de romani”

Ora de iarna 2024. Cand se da ceasul inapoi

Ora de iarna 2024: Romanii ajusteaza ceasurile in fiecare toamna, cand se face trecerea la ora de iarna. Afla cand are loc schimbarea si care sunt efectele asupra organismului. In Romania, modificarea orei se efectueaza de doua ori pe an: in ultima duminica din martie se face trecerea la ora de vara, iar in ultima … Continue reading „Ora de iarna 2024. Cand se da ceasul inapoi”

Angela Similea, aparitie rara dupa ce a disparut de pe scena artistica. Unde s-a mutat si cum arata celebra cantareata, la aproape 78 de ani: „A fost, pentru mine, o lupta cumplita…”

In ultimii ani, Angela Similea a fost o prezenta rara, ceea ce a starnit curiozitatea multora despre cum se mai simte si cum arata indragita cantareata. Angela Similea, o aparitie rara la un eveniment artistic. Renumita artista, care a ales sa se retraga din atentia publicului, a asistat, in calitate de spectator, la un spectacol … Continue reading „Angela Similea, aparitie rara dupa ce a disparut de pe scena artistica. Unde s-a mutat si cum arata celebra cantareata, la aproape 78 de ani: „A fost, pentru mine, o lupta cumplita…””

Calendar ortodox 30 august 2024. Astazi este praznuit protectorul omenirii

In fiecare an, pe data de 30 august, Biserica Ortodoxa il comemoreaza pe Sfantul Alexandru, considerat aparatorul omenirii. Rugaciunea adresata Sfantului Alexandru se spune ori de cate ori te confrunti cu dificultati si are o putere deosebita in ziua sarbatorii sale. In aceasta zi de sarbatoare, se spune ca nu este bine sa iti vorbesti … Continue reading „Calendar ortodox 30 august 2024. Astazi este praznuit protectorul omenirii”

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii dau lovitura. Universul este de partea lor. Vor avea parte de schimbari importante.

Horoscop 30 august 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de vineri.. Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC Apare cineva care va poate fi un bun suport moral si sa construiti o relatie, daca e pentru sufletul vostru, si daca n-aveti partener de cuplu. O sa reluati o preocupare … Continue reading „Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii dau lovitura. Universul este de partea lor. Vor avea parte de schimbari importante.”

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 30 august 2024. Sunt vesti minunate pentru mai multe zodii

In aceasta zi, astrele au pregatit pentru fiecare zodie sfaturi si recomandari care pot aduce claritate si echilibru in viata de zi cu zi. Fie ca este vorba de decizii importante, de auto-descoperire sau de relatii interpersonale, sfatul zilei, oferit de Pavel Globa, te poate ajuta sa navighezi mai bine prin provocarile cotidiene. Sfatul zilei … Continue reading „Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 30 august 2024. Sunt vesti minunate pentru mai multe zodii”

Zodiile care isi schimba destinul pana la sfarsitul anului. Nimic nu le mai sta in cale. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop pana la final de 2024. Urmatoarea perioada va fi marcata de o serie de evenimente astrologice importante care vor afecta toti locuitorii Pamantului. O eclipsa de Luna, Uranus parasind Luna, opozitia sa cu Soarele, ploaia de meteoriti Leonide si, in final, apropierea lui Marte de Pamant la o distanta minima – toate acestea vor … Continue reading „Zodiile care isi schimba destinul pana la sfarsitul anului. Nimic nu le mai sta in cale. Previziuni pentru toate zodiile”

Blestemul zodiei tale. Ce greutate trebuie sa duci in spate

Se spune ca fiecare om duce cu el un destin nefast, care, mai devreme sau mai tarziu, ii afecteaza viata. Blestemul zodiilor Berbec Este greu de gasit o persoana mai determinata decat nativul din Berbec. Odata ce isi stabileste un obiectiv, actioneaza si il realizeaza. Totusi, dincolo de ambitia sa, poarta o mare suferinta: aceea … Continue reading „Blestemul zodiei tale. Ce greutate trebuie sa duci in spate”