Florin Nita, portarul Romaniei a implinit 37 de ani. Mesajul transmis de sotia sa in ziua in care echipa a fost eliminata din Campionatul European de Fotbal.

Romania a fost invinsa de Olanda marti seara, cu scorul de 0-3, pe Allianz Arena, iar parcursul Echipei Nationale la EURO 2024 s-a incheiat in faza optimilor. Florin Nita, considerat de fani drept eroul echipei noastre, a avut parte de o coincidenta trista in ziua in care echipa a fost eliminata din Campionatul European de … Continue reading „Florin Nita, portarul Romaniei a implinit 37 de ani. Mesajul transmis de sotia sa in ziua in care echipa a fost eliminata din Campionatul European de Fotbal.”

Calendar ortodox 4 iulie 2024. Este praznuit Sfantul facator de minuni.

Pe data de 4 iulie, Biserica Ortodoxa il sarbatoreste pe Sfantul Andrei Criteanul, cunoscut pentru minunile sale si pentru ajutorul sau rapid. Calendar ortodox 4 iulie 2024: Cine a fost Sfantul Andrei Criteanul Sfantul Andrei Criteanul s-a nascut in jurul anului 660 in Damasc, intr-o familie crestina. In mod remarcabil, Andrei nu a putut vorbi … Continue reading „Calendar ortodox 4 iulie 2024. Este praznuit Sfantul facator de minuni.”

Raspunsul UEFA la scrisoarea lasata de Nationala Romaniei in vestiar

Din pacate, Euro 2024 s-a incheiat pentru echipa nationala de fotbal a Romaniei cu o eliminare in optimile de finala in fata Olandei, insa parcursul lor in competitie nu va fi uitat prea curand. Dupa meciul de la Munchen, unde au parasit terenul cu demnitate, tricolorii au lasat in urma nu doar o impresie pozitiva … Continue reading „Raspunsul UEFA la scrisoarea lasata de Nationala Romaniei in vestiar”

Horoscop rune 8– 15 iulie 2024. Succes pentru Tauri, Gemenii sa se pregateasca pentru schimbare, noroc pentru Pesti.

Horoscop rune 8– 15 iulie 2024. Numerologul Igor Vechersky a facut o prognoza pentru a doua saptamana din luna iulie, astfel incat toti reprezentantii cercului zodiacal sa stie ce le rezerva soarta. Horoscop runic: cum va fi pentru toate zodiile? Berbec (21 martie – 19 aprilie) Berbecul se va confrunta cu unele provocari in aceasta … Continue reading „Horoscop rune 8– 15 iulie 2024. Succes pentru Tauri, Gemenii sa se pregateasca pentru schimbare, noroc pentru Pesti.”

Scandal dupa meciul cu Olanda: „Hagi era pe nicaieri”

Romania a pierdut in fata Olandei si a fost eliminata de la EURO 2024, scor 0-3. Olanda a castigat datorita golurilor marcate de Cody Gakpo (20′) – un sut din careu la coltul scurt – si Donyell Malen (83′, 90+3), care a impins mingea in plasa dupa o pasa in fata portii a aceluiasi Gakpo, … Continue reading „Scandal dupa meciul cu Olanda: „Hagi era pe nicaieri””

Incidentul care a scandalizat Romania in meciul cu Olanda. Alibec nu s-a abtinut

Romania a fost eliminata de la EURO 2024 dupa ce a pierdut contra Olandei in optimile de finala, la München, scor 0-3. Olanda s-a impus datorita golurilor marcate de Cody Gakpo (20′) – sut din careu la coltul scurt – si Donyell Malen (83′, 90+3), care a introdus mingea in plasa dupa o pasa in … Continue reading „Incidentul care a scandalizat Romania in meciul cu Olanda. Alibec nu s-a abtinut”

Nicolae Stanciu, discurs demn de un adevarat capitan dupa ce Romania a fost eliminata de la EURO 2024: „A trecut foarte mult timp de cand am fost ultima oara acolo si…”

Romania a fost eliminata in faza optimilor de la EURO 2024, dupa ce a fost invinsa de Olanda, in optimile de finala, scor 3-0. Nicolae Stanciu: ”Sunt mandru de baieti!” ”Sigur, e greu, toata lumea isi dorea sa ne continuam drumul aici, sa ajungem in sferturi. Olanda e o echipa puternica, cu jucatori buni, chiar … Continue reading „Nicolae Stanciu, discurs demn de un adevarat capitan dupa ce Romania a fost eliminata de la EURO 2024: „A trecut foarte mult timp de cand am fost ultima oara acolo si…””

Olandezii, reactie incredibila dupa ce au invins nationala Romaniei in optimile EURO 2024: „Spre deosebire de masinaria de gegenpressing a Austriei, Romania a fost…”

Romania a fost eliminata de la EURO 2024 dupa ce a pierdut in fata Olandei in optimile de finala, la Munchen, scor 0-3. Olanda a castigat datorita golurilor marcate de Cody Gakpo (20′) – un sut din careu la coltul scurt – si Donyell Malen (83′, 90+3), care a impins mingea in plasa dupa o … Continue reading „Olandezii, reactie incredibila dupa ce au invins nationala Romaniei in optimile EURO 2024: „Spre deosebire de masinaria de gegenpressing a Austriei, Romania a fost…””

Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor primi vesti minunate. In sfarsit s-au aliniat astrele pentru acesti nativi. Succes, oportunitati si castiguri financiare.

Horoscop 3 iulie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. BERBEC O sa aveti si voi un companion de suflet si o sa traiti o frumoasa poveste de dragoste, daca sunteti singuri si o sa va asezati la casa voastra. Poate va faceti planuri de schimbat locuinta si … Continue reading „Horoscop special cu Neti Sandu. Patru zodii vor primi vesti minunate. In sfarsit s-au aliniat astrele pentru acesti nativi. Succes, oportunitati si castiguri financiare.”

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 3 iulie 2024. Astrele anunta schimbari majore si pozitive

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul Pavel Globa prezice o zi foarte aglomerata pentru multe semne ale zodiacului. El ii sfatuieste pe oameni sa fie mai buni unii cu altii, sa-i ierte pe cei rai. Universul va vedea cu siguranta acest lucru si iti va multumi pentru intelepciunea ta. BERBEC -Unde-i lege, nu-i tocmeala, ca atare … Continue reading „Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 3 iulie 2024. Astrele anunta schimbari majore si pozitive”