Categories: News

Zelenski, anunt de ultim moment: „Rusia continua sa ne distruga”

Presedintele Volodimir Zelenski a tinut un nou discurs pentru poporul ucrainean.

„Rusia continua sa ne distruga infrastructura, continua sa ne bata orasele. Dar vom restaura fiecare strada, fiecare oras. Fiecare casa, apartamentul fiecarui ucrainian. Acum ca ocupantul e tot pe pamantul nostru trebuie sa-l batem cat putem. Protejati orasele, protejati satele, protejati fiecare metru din pamantul nostru. Si fiecare bucatica din inima noastra. Inima ucraineana. Sufletul Ucrainei. Ajutati-va reciproc! Sprijiniti-va reciproc! Tineti garda sus! Si protejati statul! Impreuna vom invinge. Slava Ucrainei”, a sris liderul de la Kiev in descrierea clipului video postat pe pagina sa de Facebook.

Publicitate

Presedintele ucrainean Volodymyr Zelenskii face presiuni pentru o intalnire directa cu presedintele rus Vladimir Putin. Franta, Marea Britanie si SUA raman sceptice ca Rusia este inca dispusa sa negocieze un acord pe care conducerea ucraineana ar considera acceptabila.

Presedintele ucraineana contactat in aceasta dimineata prim-ministrul grec Kyriakos Mitsotakis si a vorbit despre bombardamentul in desfasurare a tarii sale.

In discutiile telefonice, Mitsotakis a exprimat „sprijinul nedivizat” al Greciei pentru Kiev, subliniind ca, in ciuda furiei Rusiei, Atena s-a angajat sa trimita asistenta suplimentara Ucrainei , precum si sa primeasca refugiati din statul sfasiat de razboi.

Biroul lui Mitsotakis a spus intr-o declaratie:

„S-a discutat, de asemenea, situatia dramatica din zonele in care traieste diaspora greaca si necesitatea deschiderii coridoarelor umanitare pentru exodul in siguranta [a oamenilor] si accesul la ajutorul umanitar”

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

4 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

4 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

5 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

7 ore ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

18 ore ago