Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de joi, 31 martie 2022. Ce se va intampla cu zodiile ultima zi a lunii martie

Joi, 31 martie 2022, va fi, conform prognozelor celebrului astrolog Pavel Globa, o zi activa. In acest moment, poti testa puterea prieteniei. Expertul recomanda, de asemenea, sa faceti o planificare in aceasta zi.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va avea mult de lucru astazi. Cu toate acestea, nu ar trebui sa va fie frica de volumul de munca – veti putea face totul cu succes. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa va planificati ziua chiar dimineata si sa respectati cu strictete acest plan.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Taurul ar trebui sa fie pregatit pentru noi legaturi romantice. Totusi, pentru ca nimic si nimeni sa nu se uite urat la noua ta relatie, spune-ti adio complet trecutului.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemeni ar trebui sa aiba grija de sanatate, iar daca exista o indispozitie, asigurati-va ca luati concediu medical. Mai intai trebuie sa-ti readuci corpul la normal si abia apoi sa te ocupi de problemele care te framanta.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii pot conta pe ajutorul colegilor si prietenilor. Daca sunteti intr-o relatie, atunci este mai bine sa nu aveti conversatii serioase cu sufletul pereche – exista o mare probabilitate a unui conflict grav si prelungit.

Leu (23 iulie – 22 august)

O multime de lucruri bune se vor intampla astazi in viata lui Leu. Faceti bine celor din jur si binele facut – va va reveni in viitorul apropiat. Indreptati-va cu incredere catre obiectivul dvs. si nu va indoiti de abilitatile dvs.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

In relatiile personale sunt posibile unele dificultati si dezacorduri. Dintr-un motiv din afara controlului tau, nu vei putea gasi un limbaj comun cu sufletul tau pereche. Nu te grabi sa rezolvi totul si sa intelegi motivele acestei atitudini – in curand totul se va rezolva de la sine.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Astazi, Balanta va reusi in mod ideal sa planifice si sa calculeze lucrurile pentru viitor. Concentreaza-te pe prioritatile tale principale si lucreaza la ele.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii se vor confrunta astazi cu unele dificultati. Cu toate acestea, astazi veti putea rezolva cu succes toate problemele complexe.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii  ar trebui sa se gandeasca la ce inovatii sa introduca in viata lor. Principalul lucru este ca actiunile tale in acest moment au o baza solida.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii ar trebui sa se concentreze asupra sarcinilor principale. Ar trebui sa va reconsiderati atitudinea fata de anumite persoane si evenimente.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorul va avea o zi de munca masurata si calma. Finalizati sarcinile curente, dar nu va ocupati de toate deodata. Este important sa-ti faci un plan si sa te tii de el clar pentru a nu pierde din vedere cel mai important lucru.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii au o zi grozava pentru a-si realiza planurile de lunga durata. In plus, puteti si ar trebui sa va dedicati timp activitatii fizice si sportului. Sa fii in forma chiar acum este cel mai important lucru pentru tine.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

4 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

4 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

5 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

5 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

8 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

20 de ore ago