Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru ziua de 30 martie 2022. Lei sa isi asculte intuitia, Varsatorii sa nu dea sperante nimanui

Sfatul zilei de 30 martie 2022. Cunoscutul astrolog Pavel Globa spune ca va fi o zi favorabila pentru intarirea relatiilor de familie si, in general, pentru intarirea legaturilor de familie.

Berbec

Berbecii sunt ocupati cu cautarea armoniei si asteapta semne. Cu toate acestea, azi nu este ziua lor. La locul de munca totul va fi plictisitor si monoton. In familie lucrurile par sa mearga bine, dar am trebuie lucrat un pic la acest aspect.

Taur

Taurul poate avea cheltuieli neprevazute. Cu toate acestea, ziua de azi este in favoarea Taurului. Soarta s-a gandit deja la toate si a decis pentru tine.

Publicitate

Gemeni

In cursul diminetii, Gemenilor vestile bune le bat la usa. Aceste vesti va pot inveseli ziua. La locul de munca, seful ti se va parea un pic cam autoritar.

Rac

Racii au nevoie de odihna indelungata. Au acumulat oboseala, care nu iti permite sa dai randament sau sa te bucuri pe deplin de viata. Pentru inceput, ar trebui sa dormi mai mult.

Leu

Intuitia Leului este una extrem de agila. Solutiile tale inuitive te vor ajuta sa faci fata oricarei situatii. Prin urmare, astazi ai mai multa incredere in intuitie decat in logica.

Fecioara

Fecioarele ar putea face cunostinta astazi cu o persoana foarte interesanta. Poate inceputul unei relatii romantice. In orice caz, este o experienta placuta pentru tine.

Balanta

Balanta se va trezi cu o dispozitie buna. Buna dispozitie si perceptia ta asupra lucrurilor nu poate fi stricata nici de vremea urata nici de privirile rautacioase.

Scorpion

Scorpionii pot face primul pas sper realizarea planurilor lor. Poate doriti sa faceti yoga sau sa urmati un curs de engleza. Azi este o zi prielnica.

Sagetator

Sagetatorii sunt prea ocupati de auto-imbunatatire. Se cred inferiori celorlalti. Priviti in jur dragi Sagetatori: sunteti admirati si iubiti.

Capricorn

Capricornii, astazi vor fi fortati sa faca ceea ce nu vor. Este imposibil sa refuzati. Prin urmare, trebuie sa aveti rabdare. Seara relaxati-va cu o muzica buna si puneti-va in pat devreme.

Varsator

Varsatorii au ocazia sa isi intalneasca cativa prieteni vechi. Poate fi o persoana din viata ta anterioara. Este putin probabil sa aveti nevoie de aceasta intalnire. Nu doriti sa rasturnati trecutul.

Pesti

Pestii se pot simti singuri, nefericiti si inutili. Doar ca astazi semnul tau zodiacal va avea o altfel de dispozitie si pot isa treci prin asta.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti bune pentru patru zodii, totul merge ca pe roate

Horoscop 8 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

28 de minute ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 8 mai 2024: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul avertizeaza ca este ziua in care poti sa cazi in…

41 de minute ago

Daniela Crudu a nascut! Fosta asistenta TV a devenit iar mamica.

Daniela Crudu a devenit mama pentru a doua oara in ziua de Paste. Primele fotografii…

12 ore ago

Martea Alba, a doua zi din Saptamana Luminata. Ce e bine sa faci ca sa nu ai ghinion tot anul

Martea din Saptamana Luminata (prima saptamana dupa Paste) poarta numele de Martea Alba. Este o…

o zi ago

Mihai Voropchievici atentioneaza. Ce sa nu faci sub nicio forma in Saptamana Luminata. Cand nu spalam

Este cunoscut faptul ca Saptamana Luminata poarta o incarcatura energetica uriasa, fiind plina de traditii…

o zi ago

Cutremur in Romania, in a doua zi de Paste. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut.

Cutremur in Romania, in primele ore din a doua zi de Paste. Detalii despre cutremur…

2 zile ago