Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 9 septembrie 2022. Atentie Tauri, Gemeni si Fecioare

Sfatul zilei de 9 septembrie 2022. Astrologul Pavel Globa ofera sfaturi fiecarui semn al zodiacului despre cum sa obttina succesul in aceasta zi. Potrivit astrologului, va fi o zi grozava pentru a invata de la oameni competenti.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

In ciuda faptului ca aceasta zi pare nepotrivita pentru tine, fa-ti timp pentru a iesi cu prietenii in natura sau la o terasa. Evita cafeaua de dimineata.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pentru Taur, aceasta va fi o zi in care vor da de greutati. Pentru a le face fata, concentreaza-te pe elementele esentiale, iar acest lucru iti va economisi atat timp, cat si bani. Daca ai de gand sa mergi la cumparaturi, ia-ti partenerul cu tine.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa asculte stirile, dar nu sa barfeasca. Nu participati la intrigi, ci petreceti seara singur si luati o pauza din agitatia fluxului de informatii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii ar trebui sa fie angajati in formare si in obtinerea de noi informatii. Probabil ca seara vei fi foarte epuizat, asa ca mai bine stai acasa, vezi un film cu o ceasca de ceai si te ascunzi de lumea exterioara.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii vor fi inconjurati doar de oameni de incredere si dovediti, adevarati binevoitori. Nu va fie teama sa va impartasiti planurile si secretele. Cel mai probabil, veti fi sprijinit si chiar ve-ti primi sfaturi bune. Acest lucru este valabil mai ales pentru subiectul banilor si dragostei.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele ar trebui sa-i ajute pe cei care apeleaza la ei pentru sprijin sau sfaturi. Totusi, daca nu esti sigur ca poti face ceva, este mai bine sa nu dai speranta unei persoane. Altfel, risti sa-ti pierzi increderea.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Chiar daca te simti obosit, nu te lasa sa arati rau. Fii bine ingrijit. Este aspectul care te va ajuta sa cuceresti oamenii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii trebuie sa mentina stabilitatea si consistenta in chestiuni importante. Este mai bine sa nu cautati inca schimbarea. Daca nu stiti ce sa faceti intr-o situatie data, cereti ajutor sau sfaturi de la colegi.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii in aceasta zi trebuie sa-si urmeze dorintele. Daca vrei sa mergi la o petrecere si sa te relaxezi, du-te. Nu asculta barfele si bucura-te de fiecare minut al vietii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii nu ar trebui sa refuze oferte tentante. Nu ratati sansa si simtiti-va liber sa va incercati intr-un nou rol. Vei reusi.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii trebuie sa comunice mai mult si sa faca cunostinte – aceasta comunicare va va servi drept sursa de informatii si experienta valoroasa. Nu-ti fie teama sa-ti exprimi sentimentele pentru sufletul tau pereche: nu vei fi doar inteles, ci si reciproc.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii se vor transforma in adevarati perfectionisti. Lucreaza asupra ta, imbunatateste-te, Autocritica iti va face bine, dar nu exagera. De asemenea, sunteti o fiinta umana si aveti dreptul de a gresi.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

35 de minute ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

13 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

13 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

16 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

18 ore ago