Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru sambata, 24 septembrie 2022. Atentie Raci, Scorpioni si Capricorni

Sfatul zilei de sambata. Astrologul Pavel Globa a dat sfaturi fiecarui semn al zodiacului pentru 24 septembrie 2022, despre cum sa obtina succesul si sa evite necazurile.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Termina ceea ce ai amanat de mult timp. Dar nu va asumati totul deodata, altfel veti face multe greseli. Ai grija de propria ta sanatate.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Investeste in ceva nou si promitator, precum si fa cunostinte valoroase – va vor fi de folos in viitor.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu critica pe nimeni, dar pentru a-ti atinge obiectivele, „coboara cu picioarele pe pamant”. Visele din aceasta zi nu pot decat sa interfereze cu tine.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este important sa analizati cu atentie informatiile nou primite. Incearca sa nu ratezi nimic. De asemenea, puneti-va in ordine documentele.

Leu (23 iulie – 22 august)

Calatoreste, cunoaste-te si dedica-ti cea mai mare parte a timpului. Seara petrece-o cu cei mai buni prieteni.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Misca-te mai mult, joaca-te mai mult, imbunatateste-ti sanatatea. Acordati atentie zonei spatelui si picioarelor. Petreceti seara intr-o companie placuta intr-o cafenea confortabila.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Cunoasteti-va mai mult, intalniti-va cu oameni noi si discutati. Nu sta acasa. Fii atent la anturaj – admiratorul tau este langa tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

In ciuda conflictelor cu ceilalti si a nervilor acumulati, nu da vina pe nimeni si nu te certa. Soarta ta este in mainile tale.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

In situatii dificile, nu va pierdeti, ci mai intai analizati totul cu calm si ganditi-va la modul cel mai bun de a rezolva problema. De asemenea, nu te baza pe sprijinul celor din afara – fa totul singur, prompt si responsabil.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cautati noi prieteni si asociati. De asemenea, aveti grija sa va intariti propria sanatate, sa sustineti imunitatea. Nu te uita inapoi – mergi inainte. Seara, fa practici spirituale si odihneste-te bine.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

24 septembrie, uitati de risc, tentatiile si aventurile te asteapta. Nu ar trebui sa ai incredere in toata lumea, conteaza doar pe tine.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii creativi ar trebui sa puna in aplicare ideile lor actuale. Nu va faceti griji pentru problemele casnice nerezolvate. Amanati decizia pentru mai tarziu. Va fi o zi grozava cand poti crea o capodopera. Pentru toti Pestii, exista un singur sfat – bucurati-va de lucrurile marunte si nu va ganditi la rele.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital: „Tineti-ma aproape, pentru ca…”

Marele actor Florin Piersic a transmis, marti, primul mesaj pentru public, de la internare. Mesajul…

3 ore ago

Ce pensie primeste marele Florin Piersic de la statul roman, dupa 7 decenii de cariera

Florin Piersic ramane unul dintre cei mai venerati actori din tara noastra, cu o cariera…

3 ore ago

Florin Piersic a primit o vizita-surpriza. Cine a mers la spitalul la care este internat marele actor

Duminica, Marcel Ciolacu, premierul Romaniei, a facut o vizita neanuntata la Spitalul Foisor din Bucuresti,…

o zi ago

Tragedie fara margini la Barlad. Bianca si Petronela si-au gasit sfarsitul intr-un cumplit accident: “Lacrimi amare ard pamantul, sufletul nostru nu mai are vindecare”

Intr-un tragic accident petrecut in noaptea de vineri spre sambata in localitatea Perieni din judetul…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru luni, 13 mai 2024. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de luni. Astrologul Pavel Globa spune ca este important sa nu fii nervos…

o zi ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 20 mai 2024. Vesti fabuloase pentru Berbeci, Gemenii au reusite, protectie divina pentru Sagetatori

Horoscop pana pe 20 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3 CNN,…

o zi ago