Categories: Astrologie

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 15 noiembrie 2022. Atentie Berbeci, Raci si Fecioare

Sfatul zilei de marti. Pavel Globa a avertizat ca pe 15 noiembrie 2022 pot avea loc evenimente importante, asa ca deciziile trebuie luate rapid. Potrivit astrologului, principalul lucru este sa ascultati indemnurile intuitiei – va va indruma in directia corecta. Este recomandat sa te ghidezi dupa bunul simt, iar emotiile, in special cele negative, trebuie lasate deoparte.

Berbec

Este mai bine sa te bazezi pe propriile forte in aceasta zi, deoarece interferenta altcuiva poate face doar rau. Fii prudent si cheltuieste cu masura!Fereste-te de prieteni!

Taur

Colaborarile din sfera profesionala si relatia cu partenerul de viata sunt rascolite, fiind dificil sa ajungi la un consens agreat de toata lumea. Sunt posibile ameliorari ale unor conflicte vechi si aparitia unor oferte, aparent, avantajoase de implicare in proiecte noi. Se recomanda prudenta, deoarece exista detalii ascunse care sunt in dezavantajul tau.

Publicitate

Gemeni

Intuitia ta va fi cea care te va ghida pe tot parcursul acestei luni. Instinctele tale nu te inseala niciodata, prin urmare ar fi bine sa nu le ignori. Incearca sa eviti momentele stresante si sa pui mai mult accent pe timpul liber petrecut alaturi de familie si de prietenii apropiati. O parte din tine se simte coplesita de multitudinea de lucruri pe care le ai de rezolvat. Cealalta parte vrea sa dovedeasca de ce esti cunoscuta drept o adevarata luptatoare.

Rac

Nativii din zodia Racului sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la modul in care isi gestioneaza timpul. Astrele spun ca este posibil sa muncesti mai mult decat este nevoie si sa ajungi sa obosesti. Aceasta stare de extenuare ar putea sa-ti creeze probleme de sanatate pe termen lung. Incearca sa gasesti un echilibru si sa pui sanatatea pe primul loc.

Leu

Leii sunt zodii de foc puternice si determinate. Astrele spun ca nimic nu poate sta in calea ta, mai ales atunci cand iti doresti acest lucru cu adevarat. Este posibil sa pornesti la drum cu un parteneriat de lunga durata. Pe plan profesional se anunta schimbari importante, care te vor aduce mai aproape de ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Publicitate

Fecioara

La locul de munca, pot exista relatii dificile, critici si comentarii. Trebuie sa incerci sa-ti controlezi emotiile. Este mai bine sa lasi totul deoparte si sa te odihnesti. Intalnirile si comunicarea cu prietenii iti vor face bine.

Balanta

Luati in calcul o redecorare fie si cu bani mai putini, dar o sa scoateti din buzunar o suma ca s-arate foarte frumos la voi acasa. Apare un stimulent ca sa va scoateti la lumina un talent care sa v-aduca admiratia celor din jur, poate fi si un public larg si sa dati lovitura pe scena sociala.

Scorpion

Folositi-va timpul pentru a studia, altfel s-ar putea sa va confruntati si cu alte pierderi. Exista sansa de a pleca in strainatate pentru a studia sau pentru a pune bazele unei afaceri. Veti petrece timp placut alaturi de cei dragi. De asemenea, pentru cei indragostiti vestile sunt foarte bune, veti avea parte de o perioada romantica si plina de surprize. Totusi, pentru nativii casatoriti vor aparea cateva obstacole.

Sagetator

O sa va asociati cu cineva, poate fi un grup ca sa desfasurati o preocupare de timp liber si care sa va destinda. Noutati care sa va scoata putin din zona de confort si o sa va depasiti pe voi insiva, ca aveti multe de spus si de scos la iveala – si-acum e un moment propice.

Capricorn

Poate va faceti o programare la medic sa vedeti cum stati cu sanatatea si poate tineti o dieta inainte de Craciun, sau post. Se-ntampla ceva care sa atraga privirile celorlalti asupra voastra si or sa fie ecouri pozitive, poate e o marire de salariu, poate s-au vandut foarte bine produsele voastre.

Varsator

In prima parte esti intr- o stare de spirit foarte buna. Chiar si atunci cand lucrurile nu par sa mearga asa cum iti doresti, reusesti sa vezi partea plina a paharului si sa nu renunti la sperantele cu privire la viitor. Optimismul tau s-ar putea, totusi, descreasca in intensitate pana la finalul zilei, ba chiar sa o iei pe o panta descendenta.

Pesti

Va trebui sa faci un efort pentru a evita problemele profesionale. Poti chiar sa apelezi la prieteni pentru ajutor. Sunt asteptate incasari in numerar. Este bine sa planificati calatorii lungi, o schimbare de peisaj va va face bine.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

15 ore ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

21 de ore ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc pana la sfarsitul anului

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci de Sfanta si Marea Miercuri, ca sa ai noroc…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 30 APRILIE 2024. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de marti. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii…

o zi ago

Tragedie in Romania, chiar de Florii! S-a stins subit la doar 21 de ani

In dimineata zilei de 28 aprilie, Florin, in varsta de doar 21 de ani, si-a…

2 zile ago