Categories: Life & Style

Rugaciune catre Sfantul Ignatie. Are putere mare si se spune pe 20 decembrie

Pe 20 decembrie, credinciosii ortodocsi praznuiesc aducerea moastelor Sfantului Mucenic Ignatie. Iata ce rugaciune se rosteste pentru iertarea pacatelor in Postul Craciunului.

Rugaciune catre Sfantul Ignatie pentru iertarea pacatelor din Postul Craciunului

Iti multumesc Tie, Domnul si Dumnezeul meu, pentru toate cele ce se savarsesc asupra mea! Iti multumesc Tie pentru toate suferintele si ispitele pe care Tu mi le-ai trimis spre curatirea si vindecarea sufletului si a trupului meu, care au fost pangarite si ranite de pacate! Miluieste si mantuieste acele unelte pe care le-ai folosit pentru lecuirea mea, pe acei oameni care mi-au adus jigniri. Binecuvanteaza-i pe ei in veacul de acum si in cel ce va sa fie! Socoteste-le lor drept virtute ceea ce au facut pentru mine! Da-le lor dintru vistieriile Tale cele vesnice rasplata imbelsugata. Ce

Ti-am adus eu Tie? Oare vreo jertfa bineplacuta?

Eu Ti-am adus doar pacate, doar calcari ale dumnezeiestilor Tale porunci. Iarta-ma, Doamne, iarta-ma pe mine, cel vinovat inaintea Ta si inaintea oamenilor! Iarta-ma pe mine, cel fara de raspuns! Daruieste-mi sa ma incredintez si intru adevar sa cunosc ca sunt pacatos! Daruieste-mi sa ma lepad de indreptatirile cele inselatoare! Daruieste-mi pocainta! Daruieste-mi blandete si smerenie! Daruieste-mi dragoste catre aproapele, atat catre cei prin care Tu ma mangai, cat si catre cei care ma ocarasc! Daruieste-mi rabdare intru suferintele mele! Omoara-ma pentru lume!

Publicitate

Taie de la mine voia mea cea pacatoasa si sadeste in inima mea voia Ta cea sfanta, ca numai pe aceasta sa o implinesc cu faptele, cu cuvintele, cu gandurile si cu simturile mele. Tie Ti se cade slava pentru toate! Tie Unuia Ti se cuvine slava! Singura mea avere este rusinarea fetei si tacerea buzelor!

Stand inaintea fetei Judecatii Tale intru stricacioasa mea rugaciune, nu gasesc intru mine nici un lucru vrednic, ci din toate partile sunt cuprins de multimea nenumarata a pacatelor mele, ca de un nor des si ca de o pacla, avand numai aceasta singura mangaiere in sufletul meu: nadejdea intru mila si bunatatea Ta nemarginita. Amin.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

NASA confirma ca Biblia spune adevarul. Ce au descoperit oamenii de stiinta

Astronomii care foloseau telescopul spatial Spitzer de la NASA au cercetat discurile prafuite care inconjoara…

7 ore ago

Sfintii Constantin si Elena 2024. Ce se face pe 20 MAI, in ajun de sarbatoare, pentru sanatate si spor in casa

Sfintii Constantin si Elena 2024. Sarbatoare mare in calendarul ortodox si catolic pe 21 mai.…

16 ore ago

Zodia protejata de Sfintii Constantin si Elena. Are succes si noroc cu carul in tot ce-si propune

In perioada urmatoare, mai multe zodii din horoscop vor avea parte de momente de bucurie.…

16 ore ago

Sfintii Constantin si Elena, 21 mai 2024. Ce se face in aceasta zi pentru ca sporul sa se adune in casa ta

Sarbatoare mare in calendarul ortodox si catolic pe 21 mai. Biserica Ortodoxa praznuieste in aceasta…

16 ore ago

Un truc simplu prin care nu mai ramai niciodata fara semnal la telefon, indiferent de locul in care esti. Putini stiu de el

Metoda Eficienta pentru a Avea Mereu Semnal la Telefon, Indiferent de Locul in Care Te…

19 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba soarta. Vor avea castiguri cat pentru doua vieti

Horoscop 20 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru inceputul…

19 ore ago