Categories: Life & Style

Naomy a murit! Cantareata avea doar 47 de ani

Naomy, cantareata transgender care a participat la Selectia Nationala a Romaniei pentru Eurovision, a incetat din viata la varsta de 47 de ani, in urma unui AVC.

Naomy, cunoscuta cantareata transgender, a murit la varsta de 47 de ani. Vestea tragica a fost confirmata de catre o persoana apropiata, in urma cu scurt timp.

„Cu inima grea, va anunt ca NAOMY a trecut in liniste in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in Romania si vom pastra amintirile frumoase alaturi de noi. Sentimentele noastre de compasiune si sustinere sunt alaturi de familia si cei dragi
Odihneste-te in glorie Regino”, a scris Antonella, prietena sa, pe Facebook.

Publicitate

Cine a fost Naomy:

Naomy a fost o cantareata, compozitoare si actrita transgender din Romania. Ea s-a remarcat prin numeroase aparitii la concursuri muzicale si a obtinut 75 de premii din cele 103 participari. In 2014, notorietatea ei a crescut odata cu participarea la Selectia Nationala pentru Eurovision cu piesa „Daca tu iubesti”, compusa de Rares Borcea si scrisa de Jimi Laco.

A avut o copilarie dificila. Abandonata de parinti la doar trei zile de la nastere, a crescut intr-un orfelinat din Ludus, unde a ramas pana la varsta de 15 ani. De la o varsta frageda a manifestat o pasiune pentru muzica. A studiat la Scoala Populara de Arta, la sectia de canto, din Targu Mures. In 1992, s-a mutat in Bucuresti, unde si-a continuat cariera in muzica.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

51 de minute ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

6 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

7 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

7 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

9 ore ago