Categories: Life & Style

Monica Birladeanu rupe tacerea! Primele declaratii despre relatia cu Valeriu Gheorghita: „Este un barbat absolut…”

Monica Birladeanu (44 de ani) a avut o prima reactie pe o retea de socializare dupa ce a fost surprinsa alaturi de Valeriu Gheorghita (41 de ani) intr-un jacuzzi, la un hotel exclusivist din Bulgaria. Actrita a dorit sa precizeze ca relatia ei cu medicul nu este una secreta si a mentionat ca Valeriu Gheorghita este un barbat necasatorit si fara obligatii.

Reprezentantul de presa al Monicai Birladeanu a declarat: „Valeriu Gheorghita este un barbat divortat de ceva timp.”

De asemenea, PR-ul celebrei actrite, Aprilia Ivanescu, a confirmat relatia celor doi. Ivanescu a subliniat ca medicul este divortat, spunand: „Da, au o relatie, dar Valeriu Gheorghita este un barbat divortat de ceva timp. Nu inteleg de unde vine atata agitatie. Monica nu vorbeste niciodata despre viata personala in principiu si nici acum nu o va face”, a afirmat Aprilia Ivanescu conform ego.ro.

Monica Birladeanu a dorit sa puna capat speculatiilor si sa clarifice situatia reala. Prin urmare, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care a vorbit despre relatia pe care o are cu medicul.

Publicitate

„Dragilor, stiu ca circula o stire cu informatii eronate vis-a-vis de relatia mea personala si ca sa nu va faceti ganduri sau sa va puneti intrebari, imi doresc sa aflati adevarul direct de la mine: partenerul meu de viata este un barbat absolut necasatorit, liber de orice obligatie. Nu e o relatie ascunsa, doar ca am acest principiu de care ma tin, sa nu vorbesc public despre viata mea personala Va imbratisez“, a scris Monica Biriladeanu.

Cine este Valeriu Gheorghita

Medicul militar Valeriu Gheorghita aparea des la televizor in parioada pandemiei de Covid-19. El a fost si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare. De la 1 martie 2022, este manager al Spitalului de Urgenta prof. dr. Agrippa Ionescu, din subordinea SRI. Inainte de a prelua aceasta functie, a activat la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central dr. Carol Davila.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

o oră ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

12 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

20 de ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

21 de ore ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

23 de ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

23 de ore ago