Categories: Life & Style

Marele regret al lui Alexandru Arsinel!

Marele actor Alexandru Arsinel a avut un mare regret cu privire la regretata Stela Popescu. Actorul a declarat in urma cu ceva timp, dupa ce Stela Popescu a fost condusa pe ultimul drum, ca regreta mai multe lucruri pe care nu i le-a spus niciodata actritei.

„As fi vrut sa-i spun sa nu plece, sa ma mai suporte cativa ani, sa realizam spectacolul de aniversare a o suta de ani de revista, spectacolul remember Tanase, de la Carabus, pana astazi, cu momente din istoria teatrului de revista in care ea avea un rol determinant”, spunea Alexandru Arsinel atunci.

Intr-un interviu acordat in luna februarie 2022, regretatul actor a spus ca nu a mai mers  de mult la casa lui din Sinaia, casa care a fost construita in anul 1992.

Publicitate

”Nu am mai fost la Sinaia de anul trecut, de dinainte de a ninge. Ca timp, in ultima vreme, nu lucrurile nu au fost favorabile urcarii cu masina. Nici eu nu ma simt bine, dar mai ales, acum e complicat. Sotia este paralizata, iar eu nu pot merge cum trebuie.

Noi avem un drum special ca sa ajungem acasa, la Sinaia, cu ea, ca sa o putem transporta. Nu am mers ca nu am gasit nicio solutie in aceasta perioada”, a spus regretatul actor in interviul respectiv.

”Vila este facuta in anul 1992, cu o echipa de muncitori din Moldova care mi-au facut-o ca pentru un moldovean, e o casa primitoare din toate punctele de vedere. Baietii merg mai rar, eu ma duceam, mai ales, dar nu am mai mers”.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 16 mai 2024. Astrele ne dau lectii. Vin schimbari importante in viata nativilor

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa spune ca Sagetatorii ar trebui sa dedice ziua…

10 ore ago

Horoscop cu Neti Sandu. Astrele aduc liniste si implinire pe toate planurile pentru mai multe zodii. Vin bani neasteptati

Horoscop 15 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

18 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 15 mai 2024. Astrele rescriu DESTINELE zodiilor

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul Pavel Globa spune ca in aceasta zi astrele isi schimba…

20 de ore ago

Nadia Comaneci si fiul ei, Dylan: O prezenta incredibila la balul de absolvire a liceului. Iata cat de mult a crescut baiatul Nadiei Comaneci

Bucuria unei noi realizari in familia Comaneci-Conner Nadia Comaneci si Bart Conner, protagonistii unei povesti…

o zi ago

Daca ii reusea, eram cea mai bogata tara din lume! Ce planuri ar fi avut Nicolae Ceausescu

La sfarsitul anului 1982, Romania a atins varful datoriei externe, aceasta ajungand la 11 miliarde…

2 zile ago

Astrologii au facut anuntul! Zodiile care vor avea noroc cu carul pana in 2026

Pana in anul 2026, patru dintre nativi vor straluci pe toate planurile, ba chiar se…

2 zile ago