Categories: Life & Style

Lidia Buble, condamnata. Judecatorii au dat verdictul. Ce e obligata, prin sentinta, sa faca artista

Cantareata Lidia Buble a fost condamnata de judecatorii Tribunalului Bucuresti in sentinta data astazi, 17 noiembrie 2022, in dosarul mituirii unor agenti de politie din Capitala.

Fosta iubita a lui Razvan Simion a fost condamnata la un an de inchisoare cu suspendare de judecatorii Tribunalului Bucuresti. Sentinta a fost comunicata astazi, 17 noiembrie, iar artista nu este singura pedepsita in acest dosar.

Lidia Buble, condamnata la un an de inchisoare cu suspendare

Publicitate

Decizia comunicata de Tribunalul Bucuresti

Rechizitoriul a fost intocmit la data de 16 noiembrie 2021 si, potrivit acestuia, s-a dispus trimiterea in judecata a mai multor persoane implicate in acest dosar, pe langa Buble si cei doi politisti.

Publicitate

„In baza de art. 290 alin. (1) C. pen., cu aplic. art. 75 alin. (2) lit. „a” si „b” C. pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 c.pr.pen. condamna inculpata BUBLE LIDIA, fiica lui ………………………………., la pedeapsa de 1 an inchisoare pentru infractiunea de dare de mita. In baza art. 91 c.pen. dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, stabilind termen de incercare pe o durata de 2 ani. In baza art. 93 alin. 1 si alin. 2 lit. b c.pen pe durata termenului de supraveghere, inculpata trebuie sa respecte urmatoarele masuri de supraveghere si obligatii: a)sa se prezinte la Serviciul de Probatiune Bucuresti, la datele fixate de acesta; b)sa primeasca vizitele consilierului de probatiune desemnat cu supravegherea sa; c)sa anunte, in prealabil, schimbarea locuintei si orice deplasare care depaseste 5 zile; d)sa comunice schimbarea locului de munca; e)sa comunice informatii si documente de natura a permite controlul mijloacelor sale de existenta. f) sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate in colaborare cu institutii in comunitate”, se arata in decizia transmisa de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Incendiu puternic in Capitala. Se aud explozii

Un incendiu puternic a izbucnit in aceasta seara, la o hala dezafectata pe strada Spicului,…

21 de ore ago

Rugaciunea din Martea Mare. Rosteste-o cu mare credinta si vei vedea minunile din viata ta

Rugaciunea din Martea Mare ne ofera protectie divina si iertare de pacate! Spune-o pana la…

o zi ago

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Ce este bine sa faci in aceasta zi pentru a avea parte de noroc si sanatate

Martea Mare din Saptamana Patimilor Domnului este o zi cu o importanta incarcatura spirituala si…

o zi ago

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci in aceasta zi ca sa ai noroc pana la sfarsitul anului

Miercurea Mare. Ce trebuie sa faci de Sfanta si Marea Miercuri, ca sa ai noroc…

o zi ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru marti, 30 APRILIE 2024. Au loc schimbari importante. Zodiile avertizate de astre.

Sfatul zilei de marti. Celebru astrolog Pavel Globa spune ca acesta zi poate aduce situatii…

o zi ago

Tragedie in Romania, chiar de Florii! S-a stins subit la doar 21 de ani

In dimineata zilei de 28 aprilie, Florin, in varsta de doar 21 de ani, si-a…

2 zile ago