Categories: Life & Style

IPS Teodosie, prima declaratie dupa ce a iesit din carantina: „S-a sfarsit exilul”

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a iesit din carantina.

“Iubiti credinciosi, a trecut de miezul noptii, s-a sfarsit exilul, aici intr-o camaruta din Arhiepiscopia Tomisului, coborand din acest paraclis micut, dar frumos si plin de sfintenie in biserica cea mare, in Catedrala, ca sa fim de acum fata catre fata si iata sa ne bucuram impreuna in rugaciune si in toate slujbele pe care le facem in catedrala zilnic sau la alte biserici”, a spus arhiepiscopul Tomisului.

IPS Teodosie: ”V-am simtit rugaciunea, dar v-am simtit si lipsa”

Potrivit acestuia, usile bisericii au fost ferecate fara logica cateva zile pentru el, dupa legile pamantesti.

Publicitate

“Iata, acatistul Invierii Domnului il vom savarsi in Sfanta Catedrala, mergem sa deschidem usile bisericii care pentru mine au fost ferecate cateva zile dupa legile acestea pamantesti, nu cu logica, dar fiind de la stapanire, ca sa dau pilda credinciosilor ca ma supun si unor legi vremelnice care niciodata nu pot fi perfecte, pentru ca numai Dumnezeu este perfect si legea Lui este a adevarului, iata vin acum spre Sfanta Catedrala. Va multumesc ca v-ati rugat, v-am simtit rugaciunea, dar v-am simtit si lipsa, pentru ca pastorul fara oi nu poate fi implinit. De aceea, va multumesc si speram ca de acum sa nu se mai petreaca acestea”, a mai afirmat IPS Teodosie.

Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat de 3 ori pentru ca trebuia sa stea in carantina deoarece s-a intors de curand din Iordania.

„Astazi, in jurul orei 14.25, politisti din cadrul Sectiei 3 au identificat un barbat, de 66 de ani, care se afla in interiorul unui imobil din municipiul Constanta, participand la un eveniment, desi pe numele sau este instituita masura calaminarii la domiciliu pentru perioada in curs.

Persoana in cauza a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 1.000 de lei”, transmite Politia Constanta.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Alerta ANM. Val de praf saharian in Romania, cod galben de vijelii, ploi torentiale si grindina. Care sunt regiunile afectate

ANM anunta un nou val de praf saharian in Romania Meteorologii de la ANM (Administratia…

7 ore ago

Bataie in Parlamentul Romaniei: „A incercat canibalic sa ma muste in zona capului…”

Deputatul PNL Florin Roman sustine ca deputatul Dan Vilceanu l-a batut la iesirea din sala…

7 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 22 mai 2024. Se intoarce roata pentru trei zodii, primesc ajutor divin

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul Pavel Globa spune ca ziua va fi una propice pentru…

8 ore ago

Sfarsitul lunii MAI va aduce succes financiar pentru 4 zodii

In timp ce Mai isi desfasoara aripile, astrologia ne rezerva predictii fascinante, in special in…

13 ore ago

ALERTA METEO! Romania, lovita de ploi torentiale, vijelii si grindina

Schimbari drastice ale vremii in zilele urmatoare din cauza ciclonului. Cand va fi lovita Romania…

17 ore ago

Rugaciune catre Sfintii Constantin si Elena. Este grabnic ajutatoare pentru cei care au probleme mari

Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe 21 mai pe Sfantul Imparat Constantin cel Mare si pe…

19 ore ago