Categories: Life & Style

Ioana Simion reactioneaza dur dupa ce Ilie Nastase a spus ca a disparut de o saptamana

Ioana Simion a rabufnit dupa ce sotul ei, Ilie Nastase, a spus ca aceasta este de negasit de o saptamana. Bruneta este de-a dreptul socata.

”Tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti (…).

Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine, de mai bine de o saptamana… lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele in Poiana Brasov, dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu.

Publicitate

In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa–mi spuna unde, iar eu am ramas in locuinta din Constanta.”, este doar o parte din mesajul postat de Ioana.

Potrivit cancan.ro, Ioana Nastase, fosta Simion, l-a parasit, din nou, pe Ilie. Nu mai raspunde nici la telefonul pe care fostul tenismen il ”inroseste”. E de negasit, iar Ilie sufera, spun surse apropiate cuplului.

Daca separarea se va concretiza, atunci Ilie Nastase va fi mai sarac cu aproximativ doua milioane de euro, reprezentand cadourile pe care i le-a facut Ioanei in timpul mariajului. Ilie Nastase i-a cumparat mamei Ioanei o casa in zona montana, iar Ioanei i-a oferit in dar un autoturism de lux. Conform sursei precizate mai sus, atat casa, cat si autoturismul ar fi fost trecute pe numele fratilor Ioanei.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

9 minute ago

Persoanele nascute intre 1940 si 1985 sunt o generatie unica. Iata de ce…

Impactul Conversatiilor Parinte-Copil Discutiile dintre parinti si copii pot avea un impact profund, trezindu-ne adesea…

11 ore ago

Sfatul Runelor pentru Sambata, 18 MAI 2024. Patru zodii au noroc si protectie divina, trei zodi trec prin momente grele

Sfatul Runelor pentru ziua de sambata. Fiecare zi aduce cu sine oportunitati si provocari, iar…

19 ore ago

Alerta METEO! Ciclonul care a devastat Italia ajunge si in Romania.

Fenomene meteo extreme in Europa in luna mai Luna mai se dovedeste a fi una…

19 ore ago

Acest copil a ajuns cel mai iubit actor in Romania! Nu a terminat niciodata liceul, dar ne-a cucerit pe toti cu talentul sau inegalabil.

Un Destin Impresionant: Copilul din imaginea de mai sus a devenit cel mai iubit actor…

22 de ore ago

Manastirea din Romania in care orice dorinta ti se indeplineste. Aici, au loc adevarate miracole

Stiai ca exista un loc in Romania unde oamenii vin pentru a-si indeplini cele mai…

22 de ore ago