Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor avea noroc cu carul

Horoscop 22 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ultima zi din saptamana. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop special cu Neti Sandu – BERBEC

Se pare ca dispuneti de niste bani de rezerva ca sa plecati intr-o plimbare prin tara, ca poate v-ati dat intalnire cu cineva la munte, sau la mare.

O sa duceti munca de lamurire cu cineva care nu e de acord cu parerile voastre, dar il puteti convinge, in cele din urma.

Publicitate

Horoscop special cu Neti Sandu – TAUR

O sa va implicati cu pregatirea unui eveniment care poate avea legatura cu serviciul, dar poate fi si un eveniment de familie, un botez, sau o aniversare.

Oameni cu care v-ati inteles pan-acum in termeni buni, or sa-si schimbe – brusc – atitudinea si v-a trebui sa fiti concilianti.

Horoscop special cu Neti Sandu – GEMENI

Se pare ca multa lume are nevoie de voi si o sa faceti tot posibilul sa multumiti pe toata lumea ca ca sunt prieteni si rude cu care va armonizati.

Se poate sa dati o petrecere ii puteti chema pe ai vostri la restaurant ca sa scapati de deranj – sa va serveasca si pe voi cineva.

Horoscop special cu Neti Sandu – RAC

Revine cu cineva dupa o absenta indelungata si ramane de vazut daca se mai poate reinnoda firul unei povesti de dragoste sau fiecare pe drumul lui.

O invitatie la un party si o sa revedeti oameni care sa va faca sa-ntelegeti niste lucruri pe care le-ati perceput diferit.

Horoscop special cu Neti Sandu– LEU

O sa dati de baut, ca ati reusit la scoala, v-oti fi luat un serviciu, faceti vreun anunt de logodna, casatorie, ceva se-ntampla si nu pare sa fie putin lucru.

O sa va dati intalnire cu cineva care se lasa greu convinsa persoana respectiva sa va faceti program, ca-si doreste tot altceva.

Horoscop special cu Neti Sandu– FECIOARA

Le-oti fi promis copiilor, nepotilor ca-i duceti la locul lor preferat de joaca, sau pe varf de munte, intr-un parc de
aventura, sau la un hipodrom.

Poate dati o raita prin magazine, chiar si online ca sa va compuneti o garderoba de sezon. Schimbati si coafura.

Horoscop special cu Neti Sandu – BALANTA

O sa va dati intalnire cu prietenii ca sa va sarbatoriti, sau sa fiti martori de casatorie unor buni prieteni, rude, sau va duceti la un botez.

Se poate sa luati o decizie referitoare la viata de cuplu si sa va ganditi la casatorie, si poate si la copii.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

40 de minute ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

13 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

13 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

16 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

18 ore ago