Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Bate vantul schimbarii. Zodiile carora le pune Dumnezeu mana-n cap, vor avea noroc ceresc.

Horoscop special 3 noiembrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

Intrevedere cu cineva care vine cu o oferta de afaceri si daca aveti timp si disponibilitate, o sa intrati in negocieri, daca nu o sa stati doar la cafea, si-atat.

Publicitate

Poate faceti ceva cu banii din cont, ii investiti, si o sa va cumparati ceva pentru casa, ori pentru scoala, ca sa platiti taxe.

TAUR

O sa interactionati cu niste oameni care vor sa lucrati impreuna si s-ar putea sa va convina si voua – e de analizat pe toate fetele situatia si o sa va spuneti punctul de vedere.

Sfera sentimentala va ofera o sansa de a va intalni cu omul visurilor voastre si sa si fiti impreuna daca o sa rimati sufleteste.

Horoscop special cu Neti Sandu.

GEMENI

Vi se platesc niste activitati suplimentare si o s-aveti sa plecati pe undeva in weekend ca vreti sa faceti putina miscare si sa va clatiti retina, sa mai vedeti si alte lucruri.

Se poate s-aveti de facut niste plati si abia dupa o sa stiti daca va raman bani pentru o plecare intr-o minivacanta.

RAC

Se poate sa va faceti program comun cu tineretul din familie, copii, nepoti, va duceti intr-un parc de distractii, intr-o rezervatie naturala, sa-ncercati o tiroliana, un ATV.

Se poate sa va ia prin surprindere cineva care va iubeste cu un cadou, o invitatie la aer curat, undeva.

LEU

Poate v-apucati de treburi gospodaresti ca sa faceti si niste modificari pe acasa, unii dintre voi poate va mutati in casa noua, si va mai ajuta si prietenii.

O sa faceti echipa in particular, cu niste prieteni care vor sa se distreze si gasiti voi o modalitate, va duceti pe undeva.

Horoscop special cu Neti Sandu.

FECIOARA

Se poate sa gasiti niste bilete low-cost ca sa plecati pe undeva, sa ajungeti acolo unde v-ati propus cu ceva timp in urma, dar a trebuit sa amanati sejurul.

Inca va bucurati de o stare de spirit buna, un ritm sustinut ca sa puteti invata, sa reusiti la examene.

BALANTA

O sa va puteti recupera toti banii imprastiati cu conditia sa-i cereti, sa va zbateti putin ca or mai fi si niste rau platnici care se lasa mai greu.

O sa ajungeti la o intelegere cu cineva care va da de lucru si o sa va puteti apuca si de treaba daca se pune totul pe hartie.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

3 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

9 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

9 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

10 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

12 ore ago