Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Astrele vin cu noroc si belsug pentru aceste zodii

Horoscop 12 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii. A patra zi din saptamana vine cu vesti bune pentru cateva zodii. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele.

Horoscop 12 octombrie 2023 – BERBEC

O sa interactionati cu diversi oameni de afaceri care vor cate ceva de la voi dar si voi o sa le mai cereti un sfat, sa va vanda un pont, sa va dea un telefon, email de suport.

Partenerul de cuplu se confrunta cu situatii mai complicate si poate faceti ceva ca sa diminuati presiunea la care e supus.

Publicitate

Horoscop 12 octombrie 2023 – TAUR

Se poate sa fie mult de lucru la serviciu si sa faceti fata obligatiilor, chiar daca mai aveti de lucru, unii dintre voi si dupa orele de program.

Sefii devin mai vigilenti , pretentiosi, or sa va cam scoata din ritmul vostru, dar nici voi nu trebuie sa va lasati.

Horoscop 12 octombrie 2023 – GEMENI

O sa va puteti pune casa la punct, mai luati diverse lucruri noi, va debarasati de obiectele care nu va mai folosesc si o sa fie un alt confort acasa.

Poate v-ati neglijat sanatatea si nici parintilor nu le-ati luat medicamentele pe care vi le-au cerut si o sa fie minunat daca o s-aveti grija de voi toti.

Horoscop 12 octombrie 2023 – RAC

Poate abia acum or sa va intre banii pentru avansul de casa noua, ori poate vreti sa va schimbati masina ca e uzata si n-o mai puteti repara – Un imprumut bancar v-ar slava.

Relatia cu partenerul de cuplu traverseaza o perioada de turbulente si pot aparea mici scene de gelozie. Nu dati ocazia.

Horoscop 12 octombrie 2023 – LEU

E posibil sa luati niste bani si sa va cumparati cateva dintre lucrurile la care visati de ceva vreme, dar va incurcau ratele, facturile si taxele scolare.

Din banii pusi deoparte o sa scoateti, probabil ca sa mai reparati cate ceva pe acasa, ori ca sa duceti masina in service.

Horoscop 12 octombrie 2023 – FECIOARA

Intalnire cu cineva care, fie vrea sa lucrati impreuna, fie viseaza s-aveti o relatie si o sa fiti si voi pe faza ca sa nu treaca sansa pe langa voi.

Poate v-apucati de niste cursuri, sau o sa tot faceti naveta o luna, doua, ceva se intampla. Ceva nou.

Horoscop 12 octombrie 2023 – BALANTA

Noutati, de bun augur! Apare cineva interesat de voi, primiti un cadou, bani si se vine cu o oferta de afaceri, de care s-ar putea sa fiti incantati.

Se creaza un context favorabil ca sa ajungeti in lumina reflectoarelor, sa faceti o cariera de succes.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

3 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

6 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

9 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

14 ore ago