Categories: Astrologie

Horoscop pentru marti, 28 decembrie 2021, cu Neti Sandu. Trei zodii isi schimba destinul si pornesc pe un drum nou.

Horoscop 28 decembrie 2021. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla ce ti-au rezervat astrele.

BERBEC

O sa va conversati cu cineva care v-a promis ca veti petrece revelionul impreuna, dar acum nu mai e la fel de sigura, persoana. Vedeti cum o convingeti. O sa culegeti roadele eforturilor de peste an si pot fi si bani, dar si un titlu onorific, o nominalizare, ca sunteti cei mai buni si o sa capatati o functie.

TAUR

Daca nu plecati pe nicaieri poate vin niste rude pentru o zi, doua in vizita, sau niste prieteni si o sa va-ntretineti frumos. O evaluare a banilor ca sa stiti cum stati ca poate vreti sa plecati pe undeva si trebuie alocata o suma ca sa va asigurati sederea pentru cateva zile.

Publicitate

GEMENI

Vi se cere un raspuns ferm ca sa se stie daca o sa faceti revelionul intr-o anumita combinatie parteneriala, sau nu. Inca mai aveti niste acte de semnat, sa-ncheiati niste situatii si o sa va miscati rapid, cu eficienta ca sa ajungeti cu bine la finish, sa intrati in noul an fara restante.

RAC

Par sa fie mai multe persoane care vor sa va strangeti ca sa petreceti anul nou si sa va mai vedeti, eventual si in urmatoarele zile. O sa mai puneti niste lucruri la punct la serviciu ca sa fie totul in ordine si sa nu va complicati existenta chiar de la-nceputul anului cu maruntisuri.

LEU

E cineva care o sa-ndrazneasca sa va scoata la cafea c-ar vrea fie sa plecati impreuna de anul nou undeva, fie sa va duceti la un party de revelion. Mai e treaba de facut, nimic de zis, dar va mai sar in ajutor niste oameni si o sa va ramana timp si pentru un tuns, cosmetica sa alegeti si o tinuta traznet pentru anul nou.

FECIOARA

O sa va bucurati de o surpriza din partea cuiva care a lipsit o buna bucata de vreme din viata voastra si o sa va faceti un program zilele astea. Parc-ar mai veni de undeva niste bani si o sa va luati diverse lucruri care-or sa va faca placere atat voua, cat si alor vostri, ca lista e destul de lunga.

BALANTA

O sa aveti intai un tete-a-tete cu fiinta iubita si apoi veti lua o decizie cu privire la o relatie ca sa puteti merge mai departe. Vestile sunt amestecate la voi si o sa mai schimbati cate ceva si in lista de cumparaturi, si in cea de invitati cu care-o sa va vedeti de revelion.

SCORPION

Sunt inca multe lucruri de cumparat si ar fi bine sa faceti o selectie sa vedeti daca nu puteti renunta la unele dintre ele. Vi se promit niste avantaje la serviciu, dar o sa va mai duelati, un pic, verbal cu sefii c-ar vrea sa mai reduca din ele ca ii costa prea mult. Dar nu va lasati nici voi.

SAGETATOR

O sa luati niste bani din urma, dar si voi se poate s-aveti de dat cuiva inapoi niste bani pe care i-oti fi imprumutat, sau bancii! Ii dati inapoi. Aveti o energie suplimentara si puteti face multe lucruri printre care si sa plecati pentru cateva zile, iar daca sunteti in concediu sa faceti curatenie luna, sa aruncati vechiturile.

CAPRICORN

O sa va bucurati de suportul unor oameni care va apreciaza si vor sa va scuteasca de niste eforturi care va depasesc. O sa aveti prilejul sa reparati obiecte, situatii si sa va mearga si mai bine in continuare, ca ati depus prea mari eforturi si meritati elogii si recompense.

VARSATOR

Se contureaza un supliment salarial, un cadou, un voucher, un soi de recompensa cu care o sa va mai cumparati cate ceva. E posibil sa va mai intre bani si sa va luati si lucrurile pe care le-ati tot amanat ca prioritare erau ratele, facturile si aprovizionarea.

PESTI

E posibil s-o porniti la drum si sa mai aveti de rezolvat diverse lucruri prin telefon, ca sa scutiti niste drumuri. Va mai puteti invarti si voi de niste bani si sa va luati ceva frumos pentru voi, mai ales daca revelionul va fi intr-un cadru special.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

3 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

9 ore ago

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Taurii au protectie divina, Racii primesc bani multi si vesti bune, Leii sunt castigatorii lunii

Horoscopul si sfatul runelor pentru luna IUNIE 2024. Runologul Lisbeth Imer a prezentat previziunile runelor…

9 ore ago

Calendar ortodox 18 mai 2024. Mari Sfinti sunt pomeniti in aceasta zi

In data de 18 mai 2024, crestinii ortodocsi vor marca o zi de mare insemnatate,…

10 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Trei zodii vor triumfa pe toate planurile. Au parte de reusite si belsug.

Horoscop 18 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

12 ore ago