Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Zodiile protejate de astre, vine vremea lor

Horoscop 9 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Horoscop cu Neti Sandu:

BERBEC

Ati putea face rost de niste bani in plus si sa mai umpleti golurile c-or fi lucruri pe care le-ati tot amanat.

Publicitate

Va cauta cineva care s-ar putea sa va ceara o a doua sansa in dragoste si daca inca mai exista iubire o sa va puteti reface viata de cuplu.

TAUR

Sufleteste, ar avea de unde sa va mearga mai bine, sa nu va mai simtiti singuri si sa va ganditi si la casatorie, daca nu sunteti casatoriti, deja.

Aveti o agenda incarcata si veti bifa rand pe rand toate obiectivele, ca s-ar putea s-aveti un termen – limita – pe care sa trebuiasca sa-l onorati.

GEMENI

Poate-o sa va fie mai clar in ce directie se-ndreapta relatia voastra c-ati avut un rastimp de gandire.

O sa puneti in aplicare o idee si lucrurile par sa mearga bine, s-aveti succes, c-ati atins o maturitate profesionala si de aici va fi un crescendo.

RAC

Le puteti cere sefilor niste inlesniri si sa dati randament mai bun la slujba, ca e bine sa fiti in pas cu echipamentele tehnice.

E un moment bun pentru o relansare in cariera, veniti cu ceva nou care va avea priza la public si o sa va puteti pune in practica toate strategiile, sa ajungeti in top.

LEU

Poate incheiati un stagiu de studiu si e posibil sa va gasiti ceva de lucru si sa fiti incantati, chiar daca aveti mari emotii.

O sa prindeti din zbor o oferta de vacanta si puneti lucrurile la punct ca sa puteti pleca pentru cateva zile sa va deconectati, ca nu e de ratat o astfel de sansa.

FECIOARA

Apar cheltuieli neprevazute si poate o sa accesati fondul de rezerva ca sa nu trebuiasca sa va-mprumutati.

Voi o s-aveti inspiratie si o sa stiti cum sa castigati bani, poate va mai luati inca un job, si puteti lucra impreuna cu partenerul de viata – poate fi o afacere de familie.

BALANTA

Se poate sa-ntalniti pe cineva care sa fie persoana potrivita pentru voi si mergeti pe incredere, c-o sa fie cea mai buna alegere.

Noutati, poate aflati de unde o sa luati bani, cu cine o sa va-ntalniti, incotro o sa plecati ca poate va invita cineva in weekend undeva.

SCORPION

Relatia cu partenerul de cuplu devine mai armonioasa, poate pentru ca ati mai scapat de griji, sunteti mai odihniti si ati devenit receptivi la problemele celuilalt.

Vi se-ntinde o mana de ajutor si o sa va prinda bine sa sheruiti cu cineva o partitura grea, si sa va vedeti si de alte lucruri care va fac placere.

SAGETATOR

Cineva pe care l-ati tot asteptat soseste si o sa stiti daca veti merge impreuna pe acelasi drum, sau nu.

O sa puteti ataca o noua culme a succesului, ca poate incercati o noua varianta si o sa fie o mobilizare de forte, dar va fi cu succes, cat de curand.

CAPRICORN

Sunt lucruri care va scot din zona de confort, printre care si faptul ca va puteti indragosti, daca n-aveti o relatie.

Va socotiti banii sa vedeti daca v-ajung pentru o renovare, ori ca sa va luati mobila noua, sa plecati si in concediu, daca s-ar putea.

VARSATOR

O s-aveti inspiratie si o sa puneti si in practica o idee care va prinde contur cat de curand.

Voi functionati bine in formula de grup, sa mai rezolvati niste probleme de-ale altora si chiar se vor gasi, totul e sa nu fie epuizant.

PESTI

O sa refaceti grupul de altadata si poate-o s-aveti o activitate care sa va anime, sa puteti descarca tot stresul acumulat.

O sa va dati acordul pentru o colaborare si o sa v-apucati serios de treaba, ca o sa fie volum mai mare de munca, dar si bani pe masura, sau asa ar trebui.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

6 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

6 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

9 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

11 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

17 ore ago