Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Norocul intra in viata acestor nativi, li se intoarce binele facut.

Horoscop 9 iunie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din cercul zodiacal. Afla ce se intampla cu zodia ta la inceput de weekend.

Horoscop – BERBEC

Va pregatiti de o iesire la rampa cu un proiect care v-ar aduce notorietate si bani si o extensie a relatiilor cu oameni de afaceri importanti.

Se reia un proiect, poate fi o colaborare care v-ar aduce acel supliment financiar care v-ar prinde atat de bine in weekend ca sa va puteti misca.

Publicitate

Horoscop – TAUR

O stare de preaplin sufletesc, poate pentru ca ati bifat un succes, ca vi s-au implinit niste dorinte mai vechi, ca o iubire care parea pierduta pentru totdeauna a fost resuscitata.

Se va lua o decizie legata de casa si o sa trebuiasca sa va spuneti fiecare parerea si apoi sa vedeti ce hotarati – va mutati sau doar zugraviti.

Horoscop  – GEMENI

O reusita, vi se aproba o cerere, primiti o validare, bani, si o sa aveti o stare de spirit mult mai buna, creste stima de sine, increderea in voi, numai beneficii.

Se poate sa fiti pe picior de plecare, sa va duceti intr-o excursie si sa va bucurati de o gazduire buna, sa alegeti bine destinatia.

Horoscop – RAC

Se pare ca o sa dati dovada de generozitate, ca o sa fie cineva care va cere ajutorul si o sa va fie la indemana sa-l serviti pe omul respectiv.

Poate o sa descoperiti o sursa suplimentara de bani si o sa aveti cu ce sa iesiti la evenimente, ca sa luati pulsul societatii.

Horoscop – LEU

O energie de zile mari si o sa aveti initiative demne de toata lauda, o sa faceti si investigatii ca ati prins un pont ca lumea si lucrurile o sa se lege frumos.

O sa gestionati cu cap banii, ca sa va ajunga pentru cheltuielile curente si ca sa va miscati, sa iesiti la o cafea, la un film, un spectacol.

Horoscop  – FECIOARA

Se contureaza o plecare cu grupul undeva, intr-o statiune de agrement si o sa va bucurati de un anturaj pe gustul vostru si o sa va tihneasca sejurul.

Poate aveti de dat un examen, un test, prezentati o lucrare, o fi un speech motivational si o sa iasa frumos.

Horoscop – BALANTA

Faceti rost de suma de bani necesara si o sa va descurcati cu datoriile, iar cu ce va ramane, va duceti la odihna, la distractie, acolo unde stiti ca va refaceti.

Poate faceti si voi o programare pentru niste investigatii medicale, ca v-ati cam neglijat si o sa va scada puterea de munca daca nu va ingrijiti.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe STIRILEPROTV

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

2 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

14 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

15 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

18 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

20 de ore ago