Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Gata cu problemele. Se deschid portile norocului pentru cateva zodii

Horoscop 8 iulie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Afla ce ce ti-au pregatit astrele.

BERBEC

Va puteti gasi si voi perechea de suflet in deplasare, undeva, poate va duceti la malul marii, sau la munte, intr-un parc de agrement, sau vreo rezervatie naturala, la piscina, undeva.

O sa va faceti cadou o plimbare prin tara, poate ramaneti si peste noapte si o sa va refaceti starea de spirit , va incarcati bateriile.

Publicitate

TAUR

Sunt ceva mondenitati prin targ si daca n-ati chemat niste prieteni pe la voi le puteti trece in revista ca sa luati pulsul societatii.

O sa dati zor sa puneti lucrurile la punct acasa c-aveti intalnire cu grupul si vreti sa alocati mai mult timp intalnirii.

GEMENI

Se poate sa va implicati intr-un eveniment si sa fie o parte, serioasa, de contributie, si sa v-alegeti si cu o recompensa, plus prestigiu.

E o sarbatoare in familie, o fi vreo aniversare si o sa fie distractie, asa cum va place voua, c-o sa v-alegeti invitati de calibrul vostru

RAC

E cineva din familia largita care va cheama si o sa va deplasati chiar si pe undeva prin tara numai s-ajungeti ca sa schimbati o vorba, un sentiment.

O sa puteti repara o casnicie, o relatie sentimentala si sa treceti peste certuri, neintelegeri, sa va bucurati de o buna intelegere si iubire.

LEU

Se pare ca n-o sa va uitati la bani cand vine vorba de iesit cu ai vostri in oras, sa va duceti poate, la munte, la mare ca sa va-ntoarceti cu alt vibe.

Poate va duceti la un eveniment festiv, la o nunta, la un botez, sau o fi competitie si o sa fie cu consum de adrenalina.

FECIOARA

Poate va-ntalniti cu grupul de prieteni sa plecati intr-o excursie de o zi, ca sa consolidati relatiile, poate va duceti la o nunta si o sa trageti un chef pe cinste.

Sunt evenimente la care o sa va duceti ca or fi rude, prieteni apropiati care se casatoresc si e de neconceput sa lipsiti.

BALANTA

O sa cheltuiti cu usurinta niste bani ca sa va vedeti cu niste oameni dragi, sa indreptati niste situatii, sa puteti merge mai departe cu relatia indiferent de ce tip e.

Apar noutati, e cineva care se insinueaza, frumos, in viata voastra si poate o sa rimati, din punct de vedere sentimental.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

3 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

4 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

4 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

5 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

7 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

19 ore ago